BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları bankalar ile geriledi----

Avrupa borsaları bankalar ile geriledi

Avrupa borsaları bankalar ile geriledi
29 Eylül 2014 - 20:11 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, Hong Kong'daki protestoların yarattığı jeopolitik gerilim ve bankaların gerilemesi ile düşüş kaydetti

Avrupa hisseleri, bankacılık hisselerinde yaşanan düşüşün ardından HSBC Holdings Plc'nin ağırlığını koyması ve Hong Kong'daki gösteriler ile, geriliyor.

HSBC ve Standard Chartered  Plc hisseleri, Hong Kong'da göstericilerin sokakları doldurmalarının ardından şubeleri kapatmaları ile, yüzde 1.5'in üstünde geriledi. Commerzbank AG, konuya yakın bir kaynağın bankanın ABD'de bir kara para aklama yasasını çiğneme şüphesi ile soruşturmayla karşılaşabileceğini belirtmesinin ardından yüzde 4.2 düştü.  Balfour Beatty Plc, karının daha büyük ölçüde gerileyeceği tahmininin ardından son 10 yılın en düşük seviyesine indi.

Stoxx Europe 600 Endeksi, yüzde 0.9 kadar düşmesinin ardından yüzde 0.4 gerileyerek günü 340.99 puandan tamamladı. Gösterge endeks, yatırımcıların Euro Bölgesi ekonomisini ve merkez bankası para politikalarını değerlendirmeleri ile geçtiğimiz hafta yüzde 1.8 geriledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)