BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivAvek Otomotiv'den İstanbul'a üçüncü yatırım----

Avek Otomotiv'den İstanbul'a üçüncü yatırım

Avek Otomotiv'den İstanbul'a üçüncü yatırım
01 Nisan 2017 - 12:51 www.finansgundem.com

Avek Otomotiv, İstanbul Tekstilkent ve Çanakkale’den sonra üçüncü yatırımı olan Ümraniye Şubesi’ni Nisan 2017’de açıyor.

İlk olarak 2005 yılında İstanbul Tekstilkent’te faaliyete geçen Avek Otomotiv, bünyesinde barındırdığı Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve DOD markalarıyla hizmetlerini sürdürüyor. Türk otomotiv sektöründe ulaştığı yüksek satış grafiği, müşteri memnuniyeti ve farklılaştırılmış hizmetleri ile her geçen gün büyümesini sürdüren Avek, 2016 yılının ikinci yarısında Çanakkale Şubesi’ni açarak Çanakkale ve çevre illerdeki müşterilerine de yine Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ve DOD markalarıyla satış ve servis hizmetleri vermeye başladı.

Avek Otomotiv, Nisan 2017 içinde kapılarını açacak olan son yatırımı Avek Ümraniye ile, İstanbul Avrupa yakasından sonra Anadolu yakasında da Volkswagen Binek ve Ticari araç markalarının satış ve servisi ile yer alacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)