BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvansas.com ofis malzemelerinde liderliğe oynuyor----

Avansas.com ofis malzemelerinde liderliğe oynuyor

Avansas.com ofis malzemelerinde liderliğe oynuyor
14 Temmuz 2014 - 10:56 www.finansgundem.com

Online ofis marketi Avansas.com, Türkiye'deki ilk 500 şirketin çözüm ortağı olmak için harekete geçti

Türkiye’nin en hızlı büyüyen online ofis marketi Avansas.com, şirket merkezinde önemli bir etkinliğe imza attı.
Türkiye'de ilk 500 şirketin çözüm ortağı olmak için harekete geçen şirket, 8 ana ürün kategorisinde beş binden fazla ürününün bulunduğu 6 bin metrekarelik deposunda gazeteci, blogger ve editörleri ağırladı. Türkiye ofis malzemeleri pazarındaki payını büyük ölçekli firmalar için yaptığı çalışmalarla artıran Avansas.com, düzenlediği basın toplantısı ile ayrıcalıklı iş modeli, yatırım ve hedeflerini paylaştı.
 


Dünyanın lider ofis malzemeleri markalarını bünyesinde toplayan Avansas.com, orta ve küçük işletmeler başta olmak üzere büyük işletmelerden, kamu kuruluşlarına, kâğıt ürünleri, ofis kırtasiye malzemeleri, kartuş-toner, temizlik, gıda-mutfak, ofis cihazları, teknoloji ve mobilya-dekorasyondan oluşan Türkiye'deki en zengin ofis malzemeleri portföyünü sunuyor. Farklı büyüklükteki şirketler aradıkları tüm ofis malzemelerini rahatlıkla Avansas.com'dan karşılayabiliyor. Geçtiğimiz yıldan bu yıla %500 büyüme gösteren Avansas.com, Türkiye’de 3-4 milyar lira arasında değişen ofis malzemeleri pazarı içerisinde; 2015 sonu hedefi 150 milyon TL ciro, uzun vadede ise 1 milyar TL ciro ile pazar lideri olmayı hedefliyor. Şirketin şu an için istihdam sayısı 168 olurken,  bu yılın sonunda 205 gelecek yılın sonunda da 227 kişi olması hedefleniyor.
 
Avansas.com Pazarlama Direktörü Sedat Anak basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, uyguladıkları iş modeli ile Türkiye’de faaliyet gösteren her ölçekte firmanın ofis malzemelerini temin ederek, bir iş gününde sevkiyat, istikrarlı ve tutarlı fiyat politikasıyla işletmelere para ve zamandan %30’a varan tasarruf imkanı sağladıklarını belirtti. Avansas’ın web sitesinde listelediği 5500 den fazla ürünün tamamının her zaman stoklu olarak depoda bulunduğunu ifade eden Anak, bu sayede İstanbul içersine %99,4 oranında bir günde teslimat yapabildiklerini belirtti. Bu sayede Avansas müşterilerinin depolama alanlarından da tasarruf sağladığını belirtti.
 
Satış sonrası desteğin önemini vurgulayan Anak bu sebeple müşteri hizmetleri departmanının merkez ofiste konumlandırıldığını ve avansas müşterilerinin her türlü taleplerine ve ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verebildiklerini iletti.
Anak’ın ardından söz alan Avansas Satış Direktörü Çağrı Bozay, kısa bir süre önce büyük ölçekli firmalar için hizmete sundukları Avansas Pro ile yeni bir hedefe doğru yöneldiklerini anlattı. Bozay, “Hizmet ağına 2012 yılından bu yana 20 milyon TL üzerinde yatırım yapan Avansas, 6 bin metre karelik gelişmiş stok deposu ile Türkiye çapında ofis malzemesi ihtiyacına 7 gün 24 saat hizmet verebiliyor. Avansas Pro ise büyük ölçekli firmalara özel ürün listeleme, aylık bütçelendirme, çok noktaya teslimat, detaylı online raporlama gibi pek çok avantaj bir arada sunuyor.


 
Müşterilerine haftalık, aylık veya yıllık alımlarını geriye dönük olarak incelemelerine olanak tanıdıkları bir sistem sunduklarını belirterek, bu verilerin istenildiği takdirde tek tıkla raporlanabileceğini ileten Bozay böylece Avansas’ı tercih eden firmaların süreç içinde ne kadar tasarruf ettiklerini net  bir şekilde görebileceklerini söyledi.
 
Avantajları nedeniyle Türkiye’nin en büyülk  500 firmasından 100’ünün de tercihi oldu” dedi. Avansas Pro ile hedeflerinden bahseden Bozay, “Türkiye’nin top 500 firmasının tamamının çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz, kurumsal satış ağımızı 2015’te İstanbul dışında diğer büyük şehirlere de yaymak da hedeflerimiz arasında” diye konuştu.
 
AVANSAS’IN REKORUNU KIRMAYA ÇALIŞTILAR


 
Avansas Deposunda gerçekleşen ‘’Avansas’ın Rekorunu Kır’’ yarışmasında ise hem eğlenip hem de yarışan basın mensupları internet üzerinden alınan siparişleri en hızlı sürede sepetlerinde toplamaya çalıştı. Avansas.com depo çalışanının 1 dakika 15 saniyede topladığı belirli ürünleri basın mensupları 2 ile 8 dakika arasında değişen sürelerde toplayarak Avansas depo operasyonunu deneyimleme şansı buldular.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)