BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAthena Gökhan'dan, Rıza Sarraf açıklaması----

Athena Gökhan'dan, Rıza Sarraf açıklaması

Athena Gökhan'dan, Rıza Sarraf açıklaması
23 Ocak 2014 - 08:40 www.finansgundem.com

Rıza Sarraf'la birlikte popüler savaş oyunu Airsoft'u oynarken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan Athena solisti Gökhan Özoğuz bir açıklama yaptı.

O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un “Milsim Türk International” adlı bir kulübe üye olduğu, kulüpten arkadaşlarıyla hafta sonları kamuflaj giyip savaş oyunu “Airsoft” oynadığı ve bu oyunlara yolsuzluk operasyonunda tutuklanan işadamı Rıza Sarraf’ın da katıldığı ortaya çıktı.
Özoğuz, Milsim Türk International’ı kendisinin kurduğunu, Sarraf’ın oyunlara sadece iki kez katıldığını söyledi: “Birlikte Airsoft oynuyoruz. Bu, Türkiye’de henüz çok yeni bir spor. Savaş taklidi aslında. 46 kişilik bir ekibiz. Güzelce hazırlanıp Avrupa çapındaki turnuvalara katılmak istiyoruz.
Rıza Sarraf konusuna gelince... ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jürisine katıldıktan sonra ekipçe yemek yedik. Ebru (Gündeş), yemeğe eşi Rıza’yla geldi. Rıza’yı orada tanıdım. Sohbetimiz sırasında bu spordan bahsettim. Merakı varmış, iki oyuna katıldı. İlki Arena’daydı, diğeri Beykoz Kundura Fabrikası’nda.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)