BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk Havalimanı'nda yıldırım şoku!----

Atatürk Havalimanı'nda yıldırım şoku!

Atatürk Havalimanı'nda yıldırım şoku!
16 Haziran 2015 - 18:40 www.finansgundem.com

Apronda görevli 2 personelin yakınına yıldırım düştü

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Şimşekler göğü aydınlatırken, hava trafiği de alt üst etti.

Pilotlar, yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlara yakalanmamak için Atatürk Havalimanı'na iniş için yaklaşma yapamadı, uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise yakıt kritiğine girerken bazı uçaklar Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları da dahil başka meydanlara yönlendirildi. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçaklarda uzun süre gecikmeler meydana geldi. Uçakların iniş pisti değiştirilirken pilotlar ve hava trafiğini düzenleyen kontrolörler yoğun çaba harcadılar.

APRONDA İKİ İŞÇİYE YILDIRIM ÇARPTI
Bu arada Atatürk Havalimanı apronunda K.F ve E.K adlı iki işçiye yıldırım çarptığı ve işçilerin tedavi altına alındığı öğrenildi. Park halindeki iki ayrı uçağa isabet eden yıldırımların bu sırada uçak altında bulunan iki yer hizmeti görevlisine isabet ettiği belirlendi. Yaralanan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)