BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAtatürk Havalimanı’nda intihar----

Atatürk Havalimanı’nda intihar

Atatürk Havalimanı’nda intihar
18 Ekim 2015 - 07:58 www.finansgundem.com

Erbil uçağını kaçıran 50 yaşındaki İngiliz yolcu, ‘bilet alacak param yok’ diye canına kıydı.

Türk Hava Yolları'nın TK- 1986 sefer sayılı uçağıyla dün gece saat 21.58'de Londra'dan Atatürk Havalimanı'na gelen ve transit olarak saat 00.15'te Erbil'e gidecek olan J.A.S. uçağını kaçırdı. Bunun üzerine transit yolcu bankosuna başvuran S., yer hizmeti görevlilerine ne yapması gerektiğini sordu. Görevlilerden uçağını kendisinin kaçırdığı için yeni bir bilet alması gerektiğini öğrenen S., daha sonra bilet satış ofisine yönlendirildi.

PARASI OLMADIĞI İÇİN...
 
İddaya göre parası olmadığını ifade eden S. bir süre ağladıktan sonra dış hatlar terminali geliş katında transit bölümdeki tuvalete gitti. Burada ayakkabılarının bağcıklarını çözerek kendisini tuvalet kapısının arkasındaki askıya asan Sutton'un intihar ettiği tuvalete giren 3 Rus yolcu tarafından fark edildi. Rus yolcuların görevlileri haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri İngiliz uyruk yolcunun öldüğünü anlayınca polise haber verildi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından İngiliz yolcunun cenazesi polisler tarafından 215 no'lu köprüden indirilerek aprona gelen cenaze aracına konulup Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (Sabah)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)