BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAt eti skandalı Türk kasaplara yaradı----

At eti skandalı Türk kasaplara yaradı

At eti skandalı Türk kasaplara yaradı
05 Mart 2013 - 17:14 www.finansgundem.com

İngiltere’de, at eti krizinin patlak vermesinden bu yana insanlar büyük süpermarketler yerine Müslüman mahalle kasaplarına yöneldi

İngiltere’de helal et satan Türk aile kasapları at eti krizinin patlak vermesinden bu yana insanların büyük süpermarketler yerine Müslüman mahalle kasaplarına yöneldiklerini söyledi.
Kuzey Londra’daki Wood Green mahallesinde Mr Butcher adlı bir aile kasabı işleten Erdinç Canlıer at eti skandalının patlamasından sonra satışlarının arttığını açıkladı.
Canlıer, “Süper marketler buldukları her şeyi etlerin içine karıştırdılar. Her şeyi mahvettiler. Ancak skandaldan bu yana benim işlerim açıldı” dedi. Özellikle Türk olmayan müşterilerinin sayısının arttığını söyleyen Canlıer, “Müşteriler etin önlerinde hazırlandığını görmek istiyor. Artık hazır yemek yemeye cesaret edemiyorlar” diye konuştu.
İngiltere’nin Helal Et Otoritesi’nin sözcüsü olan Masood Khawaja da müşterilerin helal ete yönelmesini şaşırtıcı bulmadığını söyledi.
Khawaja, “Doğal olarak insanlar bizim ürünlerimizden memnun kalıyor. Müslümanlar bu işi doğru yapıyor, müşteriler de bu durumu takdir ediyor” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)