BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAsya borsalarında yükseliş----

Asya borsalarında yükseliş

Asya borsalarında yükseliş
09 Aralık 2020 - 08:06 www.finansgundem.com

Asya borsaları ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi görüşmesinin teşvik görüşmelerine yönelik umutlarla yükseliş kaydetti

Asya'da hisse senetleri ABD'de artan korona virüs vaka sayılarının endişe yaratmasının üzerine teşvik anlaşmasına yönelik umutların artması ile bu sabahki işlemlerde yükseliş kaydetti.

ABD'de yeni bir korona virüs paketi üzerinde çalışmaların devam etmesi ve İngiltere'de korona virüse karşı aşılamanın başlaması ve Pfizer-BioNTech ile Moderna'nın Kovid-19 aşılarının FDA'dan onay almaya yakın oldukları haberlerinin yarattığı olumlu hava bu sabah da devam ediyor.

Dün Wall Street'te Dow Jones Sanayi Endeksi ve S&P 500'ün dün Pazartesi günkü kayıplarını geri almaları ve Nasdaq'ta yukarı hareketin devam etmesi, bugün vadeli endekslere de olumlu yansıyor.

Vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi şu sıralarda düne göre 86 puan, yüzde 0,29 artıda. S&P 500 vadeli endeksi 7,75 puan, yüzde 0,21 yükselirken, Nasdaq 100 vadeli endeksi de 9 puan, yüzde 0,07 arttı.

Teşvik haberlerinin ardından Asya Pasifik Bölgesi'nde hisse senetleri yükselirken, Güney Kore kazanımlara öncülük etti.

Asya'da Hong Kong Hang Seng Endeksi yüzde 1,26, Seul Kospi yüzde 1,58, Şanghay Bileşik yüzde 0,06 ve Tokyo Nikkei 225 yüzde 1,23 artıda işlem görüyorlar.

Biden'dan 100 gün içinde 100 milyon doz aşı sözü

Trump'tan "Aşı önce Amerikalılara" güvencesi

ABD Sağlık Bakanlığı'nı veri manipüle etmekle suçlayan uzmana polis baskını

New York borsası yükselişle kapandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)