BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAsya borsaları karıştı----

Asya borsaları karıştı

Asya borsaları karıştı
30 Ocak 2023 - 07:22 www.finansgundem.com

Asya-Pasifik'te hisse senetleri, bir haftalık Yeni Yıl tatilinin ardından anakara Çin piyasalarının yeniden ticarete başlamasıyla Pazartesi günü karışık işlem gördü.


Çin onshore hisse senetleri boğa piyasasına yöneliyor. Anakarada işlem gören en büyük hisse senetlerini takip eden CSI 300, geçen yılın Ekim ayının sonunda gördüğü son düşük seviyelerinden yaklaşık yüzde 20 kazandı.

Shenzhen Bileşeni yüzde 1,4 yükselerek kazançlara öncülük etti. Shanghai Composite yüzde 0,55 yükselirken, Hong Kong'un Hang Seng endeksi yüzde 0,9 daha düşük işlem gördü.

Japonya'da Nikkei 225 yüzde 0.14 yükselirken Topix yüzde 0.33 yükseldi. Güney Kore Kospi yüzde 0.26 değer kaybederken Kosdaq yüzde 1.2 düştü.

S&P/ASX 200 Avustralya'da düz çizginin biraz altındaydı. Yatırımcılar ayrıca Yeni Zelanda'dan gelen ticaret verilerini de değerlendirdi.

Wall Street'teki hisse senetleri, Tesla hisselerindeki kazançlar ve Perşembe günü beklenenden daha iyi gelen GSYİH raporuyla geçen Cuma günü yüksek kapattı. Tüm majör ortalamalar pozitif bir hafta bildirdi ve bir aylık kazanımlara doğru ilerliyor.

Avrupa borsaları haftanın son işlem gününde yükseldi

 

ABD borsaları günü yükselişle kapattı

 

Borsalar yönünü yeniden aşağı mı çeviriyor?

 

"Borsalardaki yükseliş bir illüzyon"

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)