BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskerler Köşk'e çıkacak----

Askerler Köşk'e çıkacak

Askerler Köşk'e çıkacak
03 Eylül 2013 - 07:43 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görevlerine yeni başlayan kuvvet komutanları Gül'ü bugün ziyaret edecek

Genelkurmay Başkanı Özel ile görevlerine yeni atanan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük; dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişlerdi. Özel ve komutanlar, bugün de, saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Gül'e ziyarette bulunacak.
Teamülde tarihi dönüşüm
Milliyet'in haberine göre, geçmiş yıllarda Cumhurbaşkanı ile Başbakan; kuvvet komutanlarının devir teslim törenine katılıyorlardı. Bu yıl ilk kez, Cumhurbaşkanı ile Başbakan, görevi sona eren üç kuvvet komutanı ile jandarma genel komutanının devir teslim törenine katılmamıştı. Emekli olan üç orgeneral ve bir oramiral, Gül'e veda ziyaretinde bulunmuştu. Bu çerçvede, göreve yeni başlayan komutanların bugün Gül'e yapacağı ziyaret, devlet gelenekleri açısından sembolik bir önem kazandı. Bu tablo; devletin zirvesinin komutanların devir teslim törenine katılması yönündeki teamülün, "emekli olan ve yeni göreve başlayan komutanların Başbakanlık, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne ziyarette bulunmaları şekline" dönüştüğünün göstergesini oluşturdu.
Gül'ün programı
Gül, bu sabah ard arda görevlerine yeni başlayan İsveç ile Sırbistan'ın Ankara büyükelçilerini kabul ederek, güven mektuplarını alacak. Gül, saat 14.00'de atamaları yeni yapılan büyükelçilere bir resepsiyon verecek. Gül, öğleden sonra TMMOB Ankara Şubesi ve ATO heyetlerini de kabul edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)