BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskerler açlık grevine başlıyor----

Askerler açlık grevine başlıyor

Askerler açlık grevine başlıyor
28 Haziran 2013 - 16:18 www.finansgundem.com

Hasdal'da tutuklu bulunan muvazzaf askerler 3 gün açlık grevi yapacak

Hasdal Özel Askeri Cezaevi’nde tutuklu bulunan muvazzaf askerlerin, açlık grevine başlayacağı öne sürüldü. Sözcü gazetesinin haberine göre toplam 36 subayın katılımı ile 29 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacağı duyurulan 3 günlük açlık grevinde askerlerin Balyoz davasında karşı karşıya geldikleri hukuksuzlukları protesto edecekleri belirtildi.
Haber yer alan bilgiye göre konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Asrın iftirası olan Balyoz tertibinde, özel yetkili mahkemece hukuken kabul edilemeyecek, hiçbir maddi delil olmaksızın, sadece uydurulmuş, imzasız bilgisayar yazıları ile 20 yıla kadar varan açık hapis cezalarına çarptırıldık. Üzülerek ifade ediyoruz ki, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı da bu haksız, hukuksuz ve adaletsiz yerel mahkeme kararını teyit etmekle kalmayıp, daha da ileri götüren bir tebliğname yayımlamıştır. Türkiye’de hukuk ve adaletin bitme noktasına geldiğini, yüce Türk Milleti’ne göstermek ve bu konuda aziz milletimizin dikkatini çekmek maksadıyla toplam 36 Türk subayının katılımı ile 29-30 Haziran ve 01 Temmuz 2013 tarihlerinde 3 günlük açlık grevi yapacağız” denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)