BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşılamanın yarattığı fark röntgenlerde böyle ortaya çıktı----

Aşılamanın yarattığı fark röntgenlerde böyle ortaya çıktı

Aşılamanın yarattığı fark röntgenlerde böyle ortaya çıktı
03 Ağustos 2021 - 17:06 www.finansgundem.com

St. Louis'deki SSM Health SLU Hastanesi'nden Dr. Ghassan Kamel, çift aşılı bir hasta ile aşı olmayan bir hastanın ciğer röntgenleri arasındaki farkı gösterdi.

ABD'de St. Louis'deki SSM Health SLU Hastanesi'ndeki Tıbbi Yoğun Bakım Ünitesinin direktörü olan Dr. Ghassan Kamel, hastalarının çoğunun aşılı olmadığını ve Aralık öncesindeki hastalarına kıyasla çoğunun yaş olarak daha genç olduğunu belirtiyor.

ABD'li yerel yayın kuruluşu KSDK'dan Justina Coronel'e konuşan Dr. Kamel, aşının etkisini göstermek için iki hastasının akciğerlerin röntgen fotoğrafını paylaştı. Her ikisi de Kovid-19 pozitif olan hastaların arasındaki fark ise birinin aşılı diğerinin ise aşısız olması.

Dr. Kamel akciğerlerde görünen beyazın virüs olduğunu belirtirken, hasta bilgilerini korumak için çok ayrıntı belirtmese de genel olarak röntgenlerde görülebilen farklılıklar hakkında konuştu.

Aşılanan kişinin hafif bir şekilde hastalığı atlatacağını belirten Dr, Kamel, aşılanmamış hastanın büyük olasılıkla yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyerek "Kesinlikle en azından oksijene ihtiyaç duyacaklar, ilerleyen durumlarda entübe edilebilirler" dedi.

Aşının yarattığı pozitif farkı gözler önüne sermek için bu çalışmaya imza attıklarının altını çizen Kamel, bir kez daha 'mutlaka aşı olun' çağrısında bulundu.

Sağlık örgütlerinden aşı çağrısı

 

Avrupa'da aşıya zam tartışması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)