BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAşık olduğu adamın kadın olduğunu öğrenince...----

Aşık olduğu adamın kadın olduğunu öğrenince...

Aşık olduğu adamın kadın olduğunu öğrenince...
16 Kasım 2014 - 09:53 www.finansgundem.com

Mükemmel erkeği bulduğunu düşünen Charlotte Urie, sevgilisinin en derin sırrını öğrendiğinde şok oldu!

Birbirlerine âşık olan ve mükemmel erkeği bulduğunu düşünen Charlotte Urie, sevgilisinin en derin sırrını öğrendiğinde şok oldu Londra’nın Camden bölgesinde yaşayan 20 yaşındaki Charlotte Urie, âşık olduğu yakışıklı sevgilisi Kieran Moloney’in aslında cinsiyet değiştirmeden önce bir kadın olduğunu öğrendiğinde kulaklarına inanamadı. 

Charlotte Urie’nin, yakışıklı ve yapılı sevgilisi Kieran Moloney’in bu durumuyla ilgili hiç ipucu yakalayamaması oldukça normal çünkü kaslı ve düzgün vücudu, sportmen yapısı ve sakallarıyla Kieran’ı bir kadına benzetmek neredeyse imkânsız. 

Yıllarca sır olarak sakladığı cinsiyet değişimini 2012 yılında Charlotte ile tanışana kadar saklayan 23 yaşındaki Kieran, âşık olduğu ve evlenmek istediği kadına her şeyi anlattı. 

Önce şok olan Charlotte için bu durumun bir önemi yoktu ve çift şimdi evlenmeye hatta Kieran’ın en yakın arkadaşından alınacak sperm ile çocuk sahibi olmaya hazırlanıyor. (CnnTürk)


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)