BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAşı karşıtlarının konvoyu Paris’i alarma geçirdi----

Aşı karşıtlarının konvoyu Paris’i alarma geçirdi

Aşı karşıtlarının konvoyu Paris’i alarma geçirdi
12 Şubat 2022 - 11:41 www.finansgundem.com

Fransa’da Kanada’daki aşı zorunluluğu karşıtlarından ilham alarak “Özgürlük Konvoyu” düzenleyen binlerce kişi, başkent Paris’i alarma geçirdi.

Kanada'da günlerdir yolları kapatan ve hayatı felç eden aşı karşıtı kamyoncular, Fransa'daki Covid kısıtlamalarına karşı çıkanları da harekete geçirdi.Fransa’nın dört bir yanından “Özgürlük Konvoyu” eylemleri kapsamında başkent Paris'e doğru yola çıkan binlerce kişi, sadece aşı zorunluluğunu ve kısıtlamaları değil Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un politikalarını da protesto ediyor.

Kanada'daki gibi başkentte hayatı durdurmaya hazırlanan protestocuların Paris'e yaklaşması, yetkilileri de alarm durumuna geçirdi. Paris'te binlerce polis konuşlandırılırken ana yollarda kontrol noktaları oluşturuldu, meydanlara zırhlı araçlar yerleştirildi.

PROTESTOCULARA PARİS’E GİRİŞ YASAĞI

Paris emniyeti, daha önce protestocuların kente girişine izin verilmeyeceğini açıklamıştı. Emniyet yetkilileri, dün yapılan açıklamada da protestocuların kent girişlerinde durdurulacağını bildirdi.

Protestocular arasında 2018-19 yıllarında ülkeyi sarsan Sarı Yelekliler hareketi ve aşırı sağcı grupların üyeleri de yer alıyor.
Gösteriler, nisanda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Macron karşıtlarının kampanyasının önemli bir parçası olarak görülüyor.

Ülkede son dönemde aşı kartı uygulamasına karşı da çok sayıda gösteri düzenlenmişti.
(Sözcü)

Kanada’da aşı karşıtlarına sert sözler!

Hong Kong'da Kovid-19 nedeniyle 263 banka şubesi kapandı

Fransa, Kovid-19 testi zorunluluğunu kaldırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)