BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAsean+3 piyasayı destekleyecek----

Asean+3 piyasayı destekleyecek

Asean+3 piyasayı destekleyecek
06 Mayıs 2013 - 07:50 www.finansgundem.com

Çin Zhu: Asean+3 altyapı tahvilleri girişimi yerel piyasayı desteklemeyi hedefliyor

Çin Maliye Bakan Yardımcısı Zhu Guangyao Asean+3'ün Asya'da alt yapı yatırımlarını finanse etmek için ihraç edilecek olan tahvillerin amacının yerel piyasaları desteklemek olduğunu ve grubun kendisi için bu tip tahviller ihraç etme planı olmadığını söyledi.
Hindistan'da Asean+3'ün üst düzey maliye yetkilileri tarafından düzenlenen ve Güneydoğu Asya'nın 10 ülkesi Bruney, Kamboçya, Endonezya, Laos, Malezya, Minammar, Filipinler, Singapur, Tayland,
Vietnam ve +3'te yer alan Çin, Japonya ve Güney Kore'den oluşan birliğin toplantısının ardından Wall Street Journal gazetesine konuşan Zhu tahvil ihracı konusunda önümüzdeki yıl bazı gelişmeler sağlanmış olacağını umduğunu belirtti.
Asean+3'ün kendi adına alt yapı tahvilleri ihraç edip etmeyeceği yönündeki sorulara karşılık Zhu, "Gelecekte ne olur bilemem ancak şu an bu tahvil ihracının hedefi her ülkenin kendi yerel piyasasını güçlendirmek" dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)