BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç'tan önemli açıklamalar----

Arınç'tan önemli açıklamalar

Arınç'tan önemli açıklamalar
09 Mart 2015 - 21:28 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Bülent Arınç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Arınç, milletvekilliği aday adaylığını geri çeken Hakan Fidan'ın tekrar MİT'te görevlendirildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki  Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Arınç'ın açıkalmalarından satırbaşları:

DÜŞEN UÇAKLAR
Savaş uçaklarının düşmesi teknik bir konu. Önce 24 Şubat'ta 2 uçak düştü. Ardından 5 Mart'ta da uçağımız düştü 2 pilotumuz şehit oldu.

2 uçağın yapısı ayrı. Teknik kontrolleri her zaman yapılmaktadır. Moderinize edilen uçaklar, 2020 yılına kadar devam edecektir.

En az kaza sayısı Türkiye'dedir. Hava Kuvvetlerimizde bu uçakları kullanan pilotlarımızı fevkalede iyi pilotlardır.

Adli ve idare yöndten soruşturma sürmektedir. Pilotaj eğitimi devam etmektedir. Şu anda tahminhi olarak verilen kanaat, teknik sebeplerle düşmedeği yönündedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)