BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç: Acılarını kalplerine gömsünler----

Arınç: Acılarını kalplerine gömsünler

Arınç: Acılarını kalplerine gömsünler
04 Kasım 2019 - 13:13 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan isimlere seslendi ve "Acılarını kalplerine gömsünler, başka bir parti kurmasınlar" dedi

Gazeteci-yazar Kemal Öztük’ün YouTube kanalındaki ilk konuğu, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç oldu.

Söyleşinin üçüncü bölümü bugün yayınlandı ve burada Arınç, AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a çağrı yaptı.

​'Başka bir partiden, karşıdan hücum etmesinler'

"İyi işlerde de zor işlerde de birbirimizin acısını paylaştık, başarısını paylaştık. Şimdi bu insanların şu veya bu sebeple AK Parti'den ayrılmak istemelerine razı değilim. Acılarını kalplerine gömsünler, başka bir parti kurmasınlar. Başka bir partiden, karşıdan hücum etmesinler. Bize yan yana durmak yakışır, geçmişte olduğu gibi" diyen Arınç, şöyle devam etti:

"Ama onlar da şunu bekliyorlar şüphesiz, 'İyi de bizi bu noktaya düşürmeyin. Bize hakaret ettirmeyin. Bize birtakım edepsizlerin ağzından kötü kötü şeyler söyletmeyin. Bizim elimiz de kalem tutuyor, kafamız da iş yapıyor. Bize mevki makam değil ama belli görevler verin. Bizim aidiyet duygumuzu güçlendirin. Bizi ihraç etmeye kalkmayın.' Bütün bunları istediklerinden eminim. Onlara ben kötü insanlar diyemem, onlar hakkında kötü konuşamam. Kul hakkı var her şeyden önce, kardeşlik hukuku var."

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dert babası 05 Kasım 2019 11:43

    sizler kendinize makam mevki talep edin vatandaşa da şükürü öğretin!. sizler makam mevki peşinde koşarkan halkın vergilerini çarçur ederken kul hakkı yok mu? yoksulluğundan ötürü kendini ateşe verenlerin acısı yok mu? siz bunların vebalini taşıyorsunuz haberiniz vardır umarım.

  • komik04 Kasım 2019 18:06

    Yani diyorki başka bir parti kurmayın başka bir yere gitmeyin kaleyi içten feth edelim bende sizin başınıza geçer kaldığımız yerden devam ederiz, diyor..

  • Nihat04 Kasım 2019 13:28

    Ne acısıymış o hassas Bülent?  Kuyruk acısı mı?  Megaloman kişiliğini  yeteri kadar tatmin edememenin acısı mı?  

  • Nihat04 Kasım 2019 13:25

    Ya sabır!  Def edin gitsin şunu!