BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda'dan Burak'a büyük övgü!----

Arda'dan Burak'a büyük övgü!

Arda'dan Burak'a büyük övgü!
17 Mart 2013 - 13:34 www.finansgundem.com

Arda Turan, Milli takımın Dünya Kupası şansı ve Burak Yılmaz'la ilgili açıklamalarda bulundu

FIFA 2014 Dünya Kupası elemelerinde 22 Mart’ta deplasmanda Andorra’ya karşı oynayacak A Milli Takım oyuncularından Arda Turan, ”İnsanlara hikaye anlatıyormuşuz gibi geliyor ama Brezilya hayal değil” dedi.
Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Brezilya’daki Dünya Kupası’na katılmanın Türkiye için ”asla hayal olmadığını” söyledi. Arda, ”Önümüzde 4 maçlık bir periyot var. Bu 4 maçı da kazanırsak o zaman neler yapabileceğimiz ortaya çıkacak. Benim hala içimde umudum var. Türk insanı bize inansın, umutlarını yitirmesinler. Sonuna kadar savaşacağız. Bu milli takımın Brezilya’ya gidebileceğini düşünüyorum. Tabiki işimiz zor kolay değil ama başarabiliriz. Hala umudumuz var, hem de hiç az değil” diye konuştu.
İspanya La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Milli yıldızımız Arda Turan, Milli takımın Dünya Kupası şansı ve Burak Yılmaz'la ilgili açıklamalarda bulundu.
AVRUPA'DA VE DÜNYADA BİLİNEN BİR STARIMIZ VAR
Arda Turan, Galatasaray formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde arka arkaya 6 maçta gol atma rekorunu egale eden ve gol krallığı yarışında Cristiano Ronaldo ile birlikte 8 golle ilk sırada olan Burak Yılmaz’ı da değerlendirdi.
”Muhteşem bir oyuncu, muhteşem bir rekor da kırdı” dediği Burak için Arda, ”İnsanın böyle bir arkadaşının olması ve Avrupa’da bütün inanların onun ismini bilmesi açıkçası beni çok gururlandırıyor. Herkesin Avrupa’da, dünyada ismini bildiği bir starımız var. O yüzden çok mutluyum” yorumunu yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)