BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Turan'a vergi soruşturması----

Arda Turan'a vergi soruşturması

Arda Turan'a vergi soruşturması
27 Şubat 2023 - 14:08 www.finansgundem.com

İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanan eski milli futbolcu Arda Turan hakkında savcılık iki suçtan dava açılmasını talep etti.

İspanyol medyası bir dönem Barcelona ve Atletico Madrid forması giyen Arda Turan hakkında vergi suçu iddiasıyla soruşturma başlatıldığını yazdı.

Gelirini doğru şekilde vergilendirmediği için Hazine’ye karşı toplam 828 bin Euro borcu olduğu iddia edilen Arda Turan’ın iki farklı suç işlediği öne sürüldü. 2021 yılında Ekonomik Suçlar Savcılığı tarafından yapılan şikayet sonucunda, oyuncu hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.

CEZADAN KURTULABİLİR

Sözcü'de yer alan habere göre, Arda Turan’ın 2015’te 499 bin 740 bin euro, 2016’da 328 bin 351 euro vergi kaçırdığı belirtildi. Savcılık, eski milli futbolcunun yükümlülüklerini yerine getirmek bir yana, kişisel gelir vergisinin öz değerlendirmesini bile sunmadığını ifade ediyor. Savcılık ve Eyalet Savcılığı’nın iddianamelerini sunması bekleniyor. Bu nedenle, eski milli futbolcunun mahkemeye çıkma olasılığı var.

Ancak haberde, Arda Turan’ın mahkeme ile anlaşma yoluna giderek gerekli tutarı ödemesi halinde cezadan kurtulabileceği belirtildi.

Bu sezon başında kariyerine nokta koyan Arda Turan, 2011 yılında Galatasaray’dan 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid’e transfer oldu. 4 yıl Madrid ekibinde forma giydikten sonra 2015’te 34 milyon euroya Barcelona’ya giden Arda Turan, 2018’de Başakşehir’e imza attı. 2020’de futbola başladığı kulüp olan Galatasaray’a dönen Arda Turan, kariyeri boyunca birçok şampiyonluk yaşadı.

Arda Turan'a milli görev

 

Arda Turan'ın eşi doğum günü yemeği için servet ödedi

 

Arda Turan tekrar yargılanacak

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)