BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda hangi takıma gidecek?----

Arda hangi takıma gidecek?

Arda hangi takıma gidecek?
16 Ağustos 2013 - 20:17 www.finansgundem.com

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim antrenman sırasında basın mensuplarının gündemdeki konular hakkında sorduğu sorulara çarpıcı cevaplar verdi

Galatasaray Teknik Direktörü FatihTerim, Süper Kupa maçı sonrasında Burak Yılmaz'ın takımla beraber sevinmemesi üzerinden başlayan polemik konusunda "Benim bir sorunum yok ama Burak'a da sormanız lazım" derken "sevinme" polemiği konusunda "Yaptığımız işin gereği; herkes beraber sevinecek herkes beraber üzülecek" dedi.
Arda Turan transferi konusunda da soruları yanıtlayan Terim, "Onunla son olarak ben konuştum, Arda gelmek için her şeyi yapıyor" dedi.
İşte Fatih Terim'den gündem yaratacak açıklamalar;
BURAK YILMAZ OLAYI
Bu haberleri bende okuyor ve dinliyorum. Bu haberlerin kimler tarafından hangi amaçla çıkarıldığını bilecek kadar tecrübeliyim. Bizim görevimiz dört forvet oyuncusunu en iyi şekilde tutup; formda tutup onlardan verim almak. Kimin oynayacağı ise benim kararım.
Profesyonel iş yapıyoruz hepimiz. Herkes hazır olmak zorunda. Kaprisi, kırgınlığı olmaz bu işin. Kazanıldığı zaman herkesin sevinmesi kaybedildiği zaman da herkesin üzülmesi gereken bir iş yapıyoruz.
Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Varsa da ona sormanız lazım. Ben olanı saklamam, doğrusu olanı biteni anlatmaktır. Galatasaray'da bir şeyler olursa ben bunu Galatasaraylılara anlatırım.
TRANSFER
Çok sayıda isim okudum basında; İbrahimovic'i bile okudum. Artık şirazesi de kaçtı bu işin. Galatasaraylılar böyle bir yaklaşımı haketmiyor. Biz başkanla görüştüğümüzde 2 kişiyiz. O söylemiyor, ben söylemiyorum; millet yakıştırıyor. Ama yakıştırırken de mantıklı olmak lazım.
Bruma ilgilendiğimiz bir oyuncu ama bizim 10 yabancı oyuncumuz var. Yabancıda eksilme olursa da hazır durumdayız. Görüşmeler yapılıyor. Bruma da bunlardan biri.
KAZIM BURSASPOR'A MI GİDİYOR?
Olabilir. Oynamak istiyorum diyen oyuncu varsa bizim şartlarımıza da, kulübümüzün şartlarına da uyuyorsa ben kimsenin önünü tıkamam.
YABANCI KONTENJANI
Semih, Chedjou, Gökhan ve Semih bizi sezon sonuna kadar götürecek. Ben İngiltere kampındaki Amrabat'ın istek ve arzusunu Süper Kupa'ya taşımak istedim. Biz yabancı oyuncu kuralı uygulanacak dendikten sonra oyuncularımızla açık açık konuştuk.  Oyuncularımızla toplantı yaptık. Durumu anlattık. Biz her şeye açığız. Oyuncularımızda bazı maçlarda oynamayacaklarını biliyorlar.
ARDA TRANSFERİ
Arda'yı çok istediğimiz biliniyor. Son olarak ben konuştum kendisiyle. Bir iki saat konuştuk, milli maçtan sonra. Arda gelmek için her şeyi yapıyor ancak Atletico'daki yerini de ıskalamamak lazım. Önümüzdeki günler ne getirir bilemem ama başkanımızın bir Atletico başkanıyla karşılıklı oturması gerekiyor. Şu ana kadar bir şey yok ama olmayacak değil. Yüzde deseniz veremem. Ne diyelim, nasip.
Arda her yerde Galatasaray'a gelmek istediğini söylüyor. Gidişi nasıl sürpriz olduysa... Artık görev Başkan, Arda ve Ali Dürüst'e düşüyor. Belki bir sürpriz daha yaparlar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)