BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Cimbom'u bekliyor----

Arda Cimbom'u bekliyor

Arda Cimbom'u bekliyor
25 Mart 2013 - 12:51 www.finansgundem.com

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Fatih Terim ile yüz yüze görüşmek için gün sayıyor

Fatih Terim ile sık sık telefonda görüşen ancak uzun bir süredir de Terim ile yüz yüze görüşemeyen Arda, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı maçı tribünden takip edecek.
3 Nisan'da Santiago Bernabeu'da oynanacak maç için 1 Nisan'da İspanya'ya hareket edecek olan Galatasaray'ı konaklayacağı otelde ziyaret edecek olan Arda Turan, Fatih Terim ve eski takım arkadaşları ile de bir araya gelecek.
Maçın oynanacağı 3 Nisan akşamı da İstanbul'da gelecek olan arkadaşları ve kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte Santiago Bernabeu'daki yerini alacak olan Arda Turan, eski takımı Galatasaray'a destek verecek ve maçın ardından da yeniden sarı-kırmızılı takımın geceyi geçireceği otele gidecek.
Geçen sezon başında Galatasaray'ın İspanya'ya Real Madrid ile oynadığı hazırlık maçından önce de Galatasaray'ı ziyaret eden Arda Turan'ın Fenerbahçe Ülker'in Real Madrid ile oynadığı maçtan önce sarı-lacivertli takımın kampını ziyaret ederek FBTV'ye röportaj vermesi gündeme oturmuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)