BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple'dan yeni bilgisayarlar----

Apple'dan yeni bilgisayarlar

Apple'dan yeni bilgisayarlar
04 Haziran 2013 - 14:28 www.finansgundem.com

Apple yeni MacBook Pro ve MacBook Air modellerini tanıtmaya hazırlanıyor

Apple’ın 10 Haziran’da gerçekleştireceği WWDC geliştiriciler etkinliği yaklaştıkça yeni ürünler hakkında söylentiler artmaya başladı. Konferansta Apple’ın, mobil işletim sistemi iOS7, OSX 10.9, plastik iPhone modeli,iPhone 5S, serinin önceki modellerine göre çok daha hafif olacağı söylenen 5.nesil iPad, yeni bir Apple TV’nin tanıtılması beklenirken, bir tahminde MacBook Air ve MacBook Pro modelleri için geldi.
Apple yeni bir ürün çıkrmadan önce en isabetli tahminleri gerçekleştiren KGI Securities firmasının analistlerinden Mingchi Kuo, Apple’ın WWDC etkinliğinde, Intel’in yeni nesil Haswell işlemcileri ile güçlendirilmiş Retina ekranlı Macbook Pro ve MacBook Air görücüye çıkaracağını  söylüyor. İşlemci noktasında yenilecek MacBook Air ve Retina ekranlı MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarda tasarım anlamında farklılık beklenmiyor. 10 Haziran akşamı muhtemelen Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak olan etkinlikte, bakalım Apple hangi süprizlerle karşımıza çıkacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)