BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiApple iWatch için patent başvurusu yaptı----

Apple iWatch için patent başvurusu yaptı

Apple iWatch için patent başvurusu yaptı
09 Haziran 2013 - 14:43 www.finansgundem.com

Apple iWatch akıllı saati çıkmadan patent başvuruları yapmaya başladı.

Apple'ın yarın düzenleyeceği WWDC 2013 geliştiriciler konferansına hazırlanırken, iWatch adında bir akıllı saat dedikodusu bir süredir gündemi meşgul ediyor. Bu yeni akıllı saat ile ilgili herhangi bir doğrulama yok. Sadece bir Apple reklamında oyunculardan birisinin kolunda yer alan ilginç bir saat tasarımının iWatch olabileceği iddiası ortaya atılmıştı.
Teknoloji devi Apple, bir süredir üzerinde çalıştığı akıllı saat iWatch, tahminlere göre önümüzdeki sene ile birlikte piyasaya sunulması beklenirken, iWatch hakkında Rusya’da bir patent başvurusu yapıldı.
Rusya gazetesi Izvestia tarafından verilen bilgilere göre Apple, akıllı saatiyle alakalı iki patent başvurusu yapıldı. Bunlardan birisi işlem cihazı iken diğeri ise saat ile alakalı. Yani bu patent başvuruları tek bir anlama geliyor o da akıllı saat. Apple'dan bu konu ile alakalı resmi bir açıklama gelmese de zaten herkes Apple'ın yoğun bir şekilde akıllı saati ile çalıştığını ve çeşitli ülkelerde akıllı saati ile alakalı çeşitli patentler aldığını biliyor. Apple daha önce de Jamaika'da iWatch için tescil başvurusu yapmıştı. Apple'ın iWatch akıllı saati ile neler sunacağı bilinmiyor, ancak teknoloji meraklıları tarafından ürünler merakla bekleniyor.
 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)