BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemApo dışarı çıkabilir!----

Apo dışarı çıkabilir!

Apo dışarı çıkabilir!
09 Temmuz 2013 - 10:36 www.finansgundem.com

MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Adalet Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı düzenleme ile Öcalan'ın serbest kalabileceğini iddia etti

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in bürokratlarından sağlık sorunları yaşayan tutukluların serbest bırakılması için çalışma yapması talimatı verdiğini söyledi.
Medyaya yansıyan iddialara göre 1 hafta içinde uygulamaya geçileceğini belirten Halaçoğlu, şunları söyledi:
“Sağlık durumu iyi olmayan mahkûmlardan rapor istenip, hapishane şartlarının tedavisine izin vermediği belgelenen tutukluların serbest bırakılacağı belirtiliyor. Nitekim, İmralı Adası’na giden Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan, ‘Ağabeyimin sağlık sorunları vardır. Burnunda, boğazında ve ağzında yanmalar devam ediyor. Bağımsız doktor heyetini istiyor’ diye açıklama yaptı.
Bu yasa tamamen Abdullah Öcalan’ı hapishaneden çıkarma yasasıdır. Göreceksiniz, İmralı’da tutulan Abdullah Öcalan, önce prostat kanseri sonra da boğazında yanma var denilerek, bağımsız yani tümü yabancı doktorlardan oluşan bir heyetin vereceği raporla salıverilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali23 Temmuz 2013 12:20

    bencede cıkıp başbakan yardımcısı olmalı o kadar samimilerki

  • APO09 Temmuz 2013 11:01

    HANGİ YARATIĞA BENZEDİĞİ BELLİ OLMAYAN 30 BİN KİŞİNİN KATİLİ ZATEN SERBEST. HİÇBİR ZAMAN İÇERİDE OLMADI Kİ??????

  • Aysal09 Temmuz 2013 10:41

    Apo'nun Burnunda, boğazında ve ağzında yanmalar varmış sağlık sorunu buysa acilen çıkmalı dağlarda asker öldürmeli ancak öyle iyileşir bu sağlık sorunları.