BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAP Başkanı Metsola Kiev'de Zelenskiy ile görüştü: Zafer Ukrayna'nın----

AP Başkanı Metsola Kiev'de Zelenskiy ile görüştü: Zafer Ukrayna'nın

AP Başkanı Metsola Kiev'de Zelenskiy ile görüştü: Zafer Ukrayna'nın
02 Nisan 2022 - 00:29 www.finansgundem.com

Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, Rusya ile savaşan Ukrayna'ya giderek başkent Kiev'de Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüştü. Metsola görüşme sonrası paylaştığı mesajında, "Zafer Ukrayna'nın" ifadelerini kullandı

Savaşın başlamasından sonra Kiev'i ziyaret eden ilk Avrupa Birliği (AB) kurumu başkanı olan Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Roberta Metsola, Zelenskiy ile görüşmesi hakkında sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Metsola, Zelenskiy ile fotoğrafını paylaştığı mesajında, "Cesaret, güç, kararlılık. Kiev'de Zelenskiy ile birlikteyim. Zafer Ukrayna'nın." ifadesini kullandı.

Roberta Metsola, gün içinde ayrıca Ukrayna Meclisini de ziyaret ederek burada konuşma yaptı. AP'nin gazetecilerle paylaştığı konuşma metnine göre, Metsola Ukraynalılara üç konuda söz verdi.

"AB'nin Ukrayna'ya desteği sürecek"

Metsola, Rusya'ya AB yaptırımlarının devam edeceğini, AB üyeliğine adaylık başvurusu yapan Ukrayna'nın AB sürecini destekleyeceklerini ve AB ülkelerine kaçmak zorunda kalan Ukraynalılara evlerine dönecekleri güne kadar yardımları sürdüreceklerini söyledi.

Ayrıca Rusya'dan enerji satın almayı kesmeleri gerektiğini vurgulayan Metsola, AB'nin Ukrayna'ya desteğinin süreceğini dile getirdi.

ABD'li üst düzey general McKenzie emekli oldu

 

Ukrayna, Rus ordusunun Z ve V sembollerinin kullanımını yasakladı

 

Erdoğan Herzog'la görüştü: Enerjide sinerji müşterek menfaat

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)