BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAntalya'da 1 milyon dolarlık Hint düğünü!----

Antalya'da 1 milyon dolarlık Hint düğünü!

Antalya'da 1 milyon dolarlık Hint düğünü!
07 Şubat 2018 - 14:31 www.finansgundem.com

Antalya’da Hint düğünü sezonu açıldı. Hindistanlı işadamının oğlu, Antalya'da 3 gün 3 gece süren ve 1 milyon dolara mal olan düğünle dünya evine girdi.

Hindistan'ın önemli iş adamlarından Arjun Khatri'nin oğlu Kunal Khatri ile yine iş adamı Hiralal Tharwani'nin kızı Shena Tharwani Antalya’da dünya evine girdi. Üç gün üç gecelik yılın ilk Hint düğünü, Belek Turizm Merkezi'nde bulunan beş yıldızlı otellerden birinde 3 gün önce, gelini dört kişinin taht üzerinde taşımasıyla başladı. Gelin Tharwani, taht üzerinde, damat Khatri ise kendisine eşlik eden dansözlerle dans ederek düğün alanına geldi. Sabahın ilk saatlerine kadar sınırsız yiyecek, içecek servisi yapılan ve masrafta kaçınılmayan düğünün ilk gününde ‘Türk Gecesi’ yapıldı. Türk örf adetlerine göre geçen ilk günün ardından iki gün daha süren düğünde Hindistan'dan gelen davetliler yöresel kıyafetleriyle sabaha kadar dans etti.

Düğünün son gününde Gelin Tharwani, hazırlanan düğün arabasına bindi. Gelin Tharwani, üstü açık arabanın içinde, davetliler ise çalan müzikle düğün alanına yaklaşık 30 dakika süren yolculukla vardı. Damat Khatri de arabanın içinde dans ederken, davetliler de damada eşlik etti. Damat Khatri’nin düğün alanına varması ise 60 dakika sürerken, daha sonra geleneksel olarak gelin ve damadın buluşması gerçekleştirildi. Düğün, sabahın ilk saatlerine kadar sürdü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)