BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakAnkara'da konut fiyatlarında hızlı artış----

Ankara'da konut fiyatlarında hızlı artış

Ankara'da konut fiyatlarında hızlı artış
28 Mart 2023 - 11:44 www.finansgundem.com

Ankara’da şubat ayında kiralık konut stoku %31 düştü, satılık konut stoku %23 artış gösterdi. Ankara’da şubat ayında konut kiraları %6,1, satılık konut fiyatları ise %6,39 artış gösterdi.

6 Şubat’ta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen depremin ardından göç devam ederken, artan talep sebebiyle çevre illerdeki gayrimenkul piyasası hareketlendi. Bu illerden biri de Ankara oldu.

Ankara’da şubat ayında kiralık konut stoku %31 düştü

Endeksa verilerine göre, en fazla göç alan illerin başında gelen Ankara’da Şubat ayında kiralık konut stoku %31 düşerken, satılık konut stoku %23 artış gösterdi.

Ankara’da Şubat ayında konut kiraları %6,1, satılık konut fiyatları ise %6,39 artış gösterdi. Ankara’da ortalama kira 7 bin 589 TL, konutların ortalama satış fiyatı ise 1 milyon 646 bin 190 TL. Ankara’da konut stokunun en fazla düşüş gösterdiği ilçeler ise Sincan, Pursaklar ve Şereflikoçhisar oldu.

İstanbul'da konut fiyatları 6 arttı

 

Ev sahiplerinden kiracılara 'evden çık' komisyonu!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E g28 Mart 2023 13:02

    GÜNÜMÜZDE EMEKLİ İKRAMİYELERİ İLE KONUT SATIN ALMA İMKANI YOK BİR AN EVVEL BELEDİYELER SOSYAL KONUTLAR YAPIP DÜŞÜK GELİRLİLERE KİRAYA VERMEYE BAŞLAMALIDIR ŞAHSEN DÜŞÜK GELİRLİLERE SOSYAL KONUT KİRAYA VERMEYEN BELEDİYE BAŞKANLARINI YETERSİZ VE BAŞARISIZ BULUYORUM