BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara ve Muş'ta karda mahsur kalan 82 kişiyi AFAD kurtardı----

Ankara ve Muş'ta karda mahsur kalan 82 kişiyi AFAD kurtardı

Ankara ve Muş'ta karda mahsur kalan 82 kişiyi AFAD kurtardı
07 Ocak 2019 - 03:06 www.finansgundem.com

Muş'ta yoğun kar yağışı yüzünden kapanan yollarda mahsur kalan 75 kişi, AFAD ve Karayolları ekiplerinin 5 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı. Ankara Elmadağ'da da, mahsur kalan 7 kişi için AFAD ekipleri seferber oldu

Yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden Ankara'da 7, Muş'ta 75 kişi yollarda mahsur kaldı. AFAD ekipleri saatler süren çalışmalar sonucu mahsur kalanları kurtardı. 

ANKARA'DA 7 KİŞİ MAHSUR KALDI

Ankara ve ilçelerinde yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Saat 22.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Yeşilpınar Mahallesi’nde kar ve buzlanma nedeniyle iki araçta bulunan 7 kişi mahsur kaldı. Araçlarda bulunanların haber vermesiyle AFAD, 112 Acil ve belediye ekipleri bölgeye hareket etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda ekipler, mahsur kalan 7 kişiye ulaştı. Kapanan yol ulaşıma açılırken, sağlık görevlilerinin müdahale ettiği 7 kişi tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi. Bölgede ekipler, kapanan yolların açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MUŞ'TA 75 KİŞİ 

Muş'un Hasköy ile Bitlis'in Mutki ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan güvenlik yolunun 15'inci kilometresinde kar ve tipi yüzünden kapanan yolda araçlarıyla mahsur kalanlar, durumu jandarmaya bildirildi. Muş'tan sevk edilen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD),jandarma ile Karayolları ekipleri, görüş mesafesinin yer yer 3 metreye düştüğü bölgeye varabilmek için uzun uğraş verdi. Ekipler, yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından 8 minibüs, 5 otomobil ile 2 kamyonette mahsur kalan 75 kişiye ulaşarak iş makinesiyle yolu ulaşıma açtı.

YAĞIŞ YÜZÜNDEN EVİN DUVARI ÇÖKTÜ

Adıyaman’da ise etkili olan sağanak yağış nedeniyle tek katlı toprak evin duvarı çöktü. Ölen ya da yaralanın olmadığı olayda evde yaşayan 7 kişilik aile kendilerini dışarı atarak kurtuldu.

Olay gece saatlerinde Mara Mahallesi’nde meydana geldi. Kentte 1 haftadır aralıklarla devam eden yağışa dayanamayan Nusret Karasu’ya ait tek katlı toprak evin duvarları büyük bir gürültü ile çöktü. Gürültüyü duyan 7 kişilik aile kendilerini dışarı atarak kurtulurken ev kullanılmaz hale geldi. Sesleri duyan komşuların haber verdiği itfaiye ekipleri eve gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)