BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da Barzani yasağı----

Ankara'da Barzani yasağı

Ankara'da Barzani yasağı
16 Eylül 2017 - 10:48 www.finansgundem.com

Terör örgütü PKK'nın sansasyonel eylem girişimine dair ihbar geldi, valilik Kuzey Irak'taki bağımsızlık referandumunun tartışılacağı konferansı yasakladı

Türkiye ve dünyayı karşısına alıp bağımsızlık referandumuna gideceğini açıklayan Mesut Barzani, ABD'nin taleplerini de reddetti. Ankara çok dikkatli bir şekilde bölgeyi izliyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam MGK'nın öne çekildiğini ve Türkiye'nin yanıtını herkesin göreceğini duyurdu.

Ankara Valiliği ise, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandumunun Gündem maddesi olduğu bir konferansa yasak getirdi.

Çankaya ilçesinde bir otelde yapılacak referandumun başlığı, 'Kürdistan Bölgesi Bağımsızlık Referandumu ve Türkiye-Kürdistan Bölgesi İlişkilerinin Geleceği'ydi.

Valilik, terör örgütü PKK'nın kitleleri örgütsel talepleri doğrultusunda harekete geçirmek için fırsat olarak görüp istismar etmeye çalışabileceğini açıkladı. Açıklamada, bu tür etkinliklerin terör örgütlerinin propagandasına dönüşebileceği ve kamu güvenliğini tehlikeye düşürebileceği vurgulandı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen gelişmeler başta olmak üzere terör örgütleri mensuplarınca söz konusu etkinliğe yönelik sansasyonel eylem girişiminde bulunulabileceği şeklinde istihbari bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca birtakım toplumsal duyarlılıklar nedeniyle toplantıya katılacak olan grup ve şahıslara yönelik olarak bazı kesimler tarafından tepki gösterilebileceği ve bunun provokasyonlara da neden olabileceği değerlendirilmektedir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)