BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAmeliyatsız yüz germede muhteşem sonuç----

Ameliyatsız yüz germede muhteşem sonuç

Ameliyatsız yüz germede muhteşem sonuç
20 Aralık 2018 - 17:09 www.finansgundem.com

Dünyanın yeni gözdesi Profound sadece yüz germede değil vücudun diğer bölgelerinde de sarkma sorununa ameliyatsız çözüm buluyor

Estetik Cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu, 2019’da yeni nesil Profound, radyo frekans mikro iğne uygulamasının ameliyatsız cilt germe alanında çok konuşulacağını söyledi. Profound vücudun sarkma yaşanan her bölgesinde sunduğu 10 kat başarılı ameliyatsız çözüm ile yaşlanma karşıtı tedavilerde çığır açtı.

Syneron Candela estetik dünyasının en saygın şirketlerinden birisi. Şirket, cilt gençleştirmede devrim yaratan yeni cihazı Profound’u tanıtarak nefeslerin tutulmasına neden oldu. Çünkü Profound vücudun her bölgesinde yaşanan sarkma problemini ameliyatsız şekilde yüksek başarılı sonuçlarla çözüyor. Dr. Bayraktaroğlu, güçlü bipolar radyo frekans dalgaları ve oluşturduğu ısıl etkiyle kolajeni doğrudan uyaran Profound ile ‘Ameliyatsız gençlik mümkün!’ diyor.

Cilt sıkılaştırmada yeni dönem!

Profound, bipolar radyo frekans mikro iğne teknolojisi ile şu ana dek kullanılan cihazlardan 10 kat daha etkili olarak cilt gençleştirmede çıtayı çok yukarıya taşıyor.

Profound ne işe yarıyor?

Dr. Bayraktaroğlu cihazın faydalarını şöyle sıraladı: “Öncelikle cihaz 3 farklı konuda bize fayda sağlıyor.”

Dermal dokunun yenilenmesi,

Selülit tedavisi,

Kırışıklıkların giderilmesi.

Profound, uygulama esnasında cildi ısıtarak yüksek oranda elastikiyet, kolajen ve hyalüronik asit kazandırıyor. Bu konuda elde edilen yüksek başarı hastanın cildinin sıkılaşmasını ve gençleşmesini ayrıca varsa selülitlerden, akne ve benzeri problemlerden kurtulmasını sağlıyor.

Diğer tekniklerden 10 kat güçlü

Profound’un şu anda kullanılan diğer tekniklerden farkı; cildin altındaki kolajeni mikro iğneleme tekniği ile doğrudan ve 10 kat daha fazla uyarmasıdır. Bu nedenle yüz gençleştirme ve sarkmalarının tedavisinde çok etkin kullanılıyor.

Ülkemizde çok yeni

Estetik Cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu: “Profound şu anda dünyada yoğun olarak kullanılmaya başlandı. Türkiye’de ise yeni yeni kullanarak hastalarımızı tedavi ediyoruz.

Bu cihaz ameliyatsız yüz germe, cilt sıkılaştırma alanındaki Ulthera ve Thermage sınıfı cihazlar arasına girebilmiş tek radyo frekans mikro iğne uygulama cihazı. Vücudun her bölgesinde kullanılarak tedavi sağlanabiliyor. Yani bacak içleri, kol üstleri gibi sarkma yaşanan tüm bölgelerde Profound’u kullanabiliyoruz. Cilt hasarları ve dalgalanmaları yaşanan her bölgede rahatlıkla çalışabiliyoruz. Oradaki kolajeni ısıtıp yüzde ve vücutta klasik mikro iğne cihazlarına göre çok daha güçlü sonuçlar elde edebiliyoruz.” diyerek 2019’da cihazın sık sık gündeme geleceğini belirtti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)