BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltında sona gelindi----

Altında sona gelindi

Altında sona gelindi
09 Nisan 2014 - 06:57 www.finansgundem.com

Morgan Stanley, yılbaşından bu yana yüzde 10’nun üzerinde değerlenen altında yükseliş trendinin sona ereceğine işaret etti

Altın fiyatları 2013 yılını yüzde 28 kayıpla kapatmasının ardından, 2014’e iyi bir başlangıç yaptı ve yılbaşından bu yana yüzde 10’a yakın değerlendi. Ancak Morgan Stanley analistlerine göre bu yükseliş sona erdi.

Morgan Stanley altın analistlerinden Joel Crane, “Bu yıl altının değerlenmesinin önüne geçecek gelişmeler olacak” dedi. Crane, yüksek faiz ve dolardaki gelişmelerin altında aşağı yönlü baskı yaratacağına işaret etti. Analist, “Morgan Stanley’nin altı aylık küresel stratejik riskler raporunda borsa ve devlet tahvilleri yatırım olarak destekleniyor.

Aynı zamanda dolara da yatırımı öneriyoruz. Genel faizlerin yükseleceği kanısını biz de destekliyoruz. Bunların hepsi de değerli metaller için değer kaybına neden olacak gelişmeler. Önümüzdeki süreçte altında değer kaybı görülebilir” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)