BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltıncılar Ali Babacan'ı ağırlayacak----

Altıncılar Ali Babacan'ı ağırlayacak

Altıncılar Ali Babacan'ı ağırlayacak
18 Haziran 2013 - 13:22 www.finansgundem.com

20 Haziran 2013 Perşembe günü düzenlenecek 4. Uluslararası İstanbul Altın Zirvesi’nin onur konuğu Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan olacak

Türkiye’nin dinamo sektörleri arasında yer alan altın, takı ve mücevherat sektörünün artık geleneksel hale gelen ve en önemli etkinliği olan Uluslararası Altın Zirvesi 20 Haziran 2013 Perşembe günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda başta Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan olmak üzere BDDK Başkanı Mukim Öztekin, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Turhan ve diğer konukların katılımıyla 4. Kez gerçekleşecek. Sektörün Türk ekonomisine katkılarının yanı sıra 2023 hedeflerinin, projelerinin ve sorunlarının ele alınacağı zirvede ünlü uluslar arası yatırım danışmanı ve fon yöneticisi Marc Faber’de bir konuşma yapacak. Zirvenin sponsorları Borsa İstanbul, İstanbul Altın Rafinerisi, Loomis, Noor CM Menkul Değerler, UBM/Rotaforte, Altın Madencileri Derneği, Kuyaş, Türk Hava Yolları’nın yanı sıra birçok kurum da zirveye destek veriyor.
2023 vizyonu kapsamında İstanbul’un Altın ve Mücevher sektörünün dünya başkenti olması idealine katkıda bulunmak üzere gerçekleştirilen 4. Uluslararası İstanbul Altın Zirvesi iki önemli panele de ev sahipliği yapacak. Zirvenin medya sponsoru Bloomberg HT yönetiminde düzenlenecek ve önemli bankaların üst düzey yöneticilerinin katılacağı, alın yatırımını teşvik etmek üzere kuyumcu ve yatırımcıya yönelik önemli kolaylıklar sağlamak üzere oluşturulan altın bankacılığı sistemindeki son gelişmelerin paylaşılacağı 1. panelin konusu “Altın Mücevher Sektöründe Bankacılık Uygulamaları” olacak. Panel aynı zamanda Bloomberg HT tarafından canlı olarak yayınlanacak. Altın ve mücevher sektörünün önemli temsilcilerinin katılacağı 2. Panelde ise Altın Mücevher Sektörü’nün geleceği masaya yatırılacak.
Zirve kapsamında İstanbul Altın Rafinerisi kurucusu rahmetli Ömer Halaç adına verilen Onur Ödülü 4. Uluslararası İstanbul Altın Zirvesi’nde Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan’a meslek onur ödülü ise sektörün duayenlerinden sayın Atasay Kamer’e takdim edilecek.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)