BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan Ukrayna'ya 400 milyon euro daha----

Almanya'dan Ukrayna'ya 400 milyon euro daha

Almanya'dan Ukrayna'ya 400 milyon euro daha
19 Eylül 2023 - 02:33 www.finansgundem.com

Almanya, Ukrayna’ya 400 milyon euroluk yeni askeri yardım paketini onayladı. Almanya, kış ayına özel askeri kıyafetler, elektrik ve jeneratörlerinde içinde bulunduğu paket ile ABD'den sonra en fazla yardım gönderen ikinci ülke oldu

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, ülkesinin Ukrayna'ya 400 milyon euroluk yeni bir askeri yardım paketi sağlayacağını bildirdi.

Almanya, Ukrayna’ya 400 milyon euroluk yeni askeri yardım paketini onayladı.

UKRAYNA'YA EN FAZLA YARDIM EDEN İKİNCİ ÜLKE

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, yardım paketinin acil ihtiyaç duyulan mühimmat, zırhlı araçlar ve mayın temizleme sistemlerini içereceğini belirterek, “Ayrıca kış için özel askeri kıyafetler, elektrik ve ısı jeneratörleri de göndereceğiz. Paket toplamda 400 milyon euro değerinde olacak.” dedi.

Son aylarda Ukrayna’ya verdiği askeri desteği önemli ölçüde arttıran Almanya, ABD’den sonra Ukrayna’ya en çok destek sağlayan ikinci ülke konumunda bulunuyor.

Almanya daha önce de aralarında tanklar, piyade savaş araçları, zırhlı personel taşıyıcılar, keşif uçakları ve hava savunma sistemlerinin de bulunduğu milyarlarca dolar değerinde silah ve teçhizat teslim etmişti.

Ukrayna yardımı, ABD Kongresi'nden geçti

 

ABD'de Ukrayna yardımına onay

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)