BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da sosyal demokratlar önde----

Almanya'da sosyal demokratlar önde

Almanya'da sosyal demokratlar önde
31 Ağustos 2021 - 17:20 www.finansgundem.com

Almanya'da anketler SPD'yi (Almanya Sosyal Demokrat Partisi) CDU/CSU (Hristiyan Demokrat Birliği/Hristiyan Sosyal Birliği) ittifakının önünde göstermeye devam ediyor

Almanya'da 29 Ağustos'ta INSA tarafından yayınlanan anketin ardından dün ve bugün yayınlanan 2 anket daha Olaf Scholz liderliğindeki SPD'nin Başbakan Merkel olmadan seçime girecek olan CDU/CSU ittifakının önüne geçtiğini teyit etti.

INSA'nın Pazar günkü anketinde yüzde 24 olan SPD'ye destek, dün  yayınlanan ankette yüzde 25'e çıkarken, CDU/CSU ittifakının oy oranı  yüzde 21'den yüzde 20'ye, Yeşiller'e destek yüzde 17'den yüzde 16,5'e geriledi.

Forsa tarafından bugün yayınlanan ankette SPD'nin yüzde 23'e yüzde 21 oy oranı ile CDU/CSU ittifakının önünde olduğunu gösterdi.

Forsa'ya göre Yeşiller'e destek yüzde 18, Hür Demokratlar'ın oy oranı yüzde 12, aşırı sağcı AfD'ye destek yüzde 11 ve Sol Parti'nin oyu yüzde 6.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)