BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya’da iki milyon insan ısınamıyor----

Almanya’da iki milyon insan ısınamıyor

Almanya’da iki milyon insan ısınamıyor
15 Şubat 2021 - 15:02 www.finansgundem.com

Almanya’da iki milyon insan maddi sıkıntılar nedeniyle evlerini yeterince ısıtamıyor. Destatis verilerine göre, 27 üyeli Avrupa Birliği’nde nüfusun yüzde 6,9’u maddi nedenlerden dolayı evlerini yeterince ısıtamıyor

Almanya'da yaklaşık 2 milyon insanın maddi nedenlerden dolayı yeterince ısınmayan evlerde yaşadıkları bildirildi.

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), Almanya ve Avrupa'da konutlarının ısınmasına ilişkin 2019 yaşam koşulları istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, 2019'da Almanya'da yaklaşık 2 milyon insan, maddi sıkıntılar nedeniyle yeterince ısıtılamayan hanelerde yaşıyor.

Destatis açıklamasında, bunun Almanya’nın nüfusunun yüzde 2,5’ine denk geldiği belirtilerek, 2009’da 4,5 milyon insanın yeterince ısınmayan evlerde yaşadığı ve bunun da nüfusun yüzde 5,5’ine denk geldiği hatırlatıldı.

27 üyeli Avrupa Birliği’nde nüfusun yüzde 6,9’unun maddi nedenlerden dolayı evlerini yeterince ısıtamadığı aktarılan açıklamada, en yüksek oranın yüzde 30,1 ile Bulgaristan’da olduğu bildirildi.

Söz konusu oran İtalya’da yüzde 11,1 olurken, Romanya’da yüzde 9,3, İspanya’da yüzde 7,5, Fransa’da yüzde 6,2 ve Finlandiya’da yüzde 1,8 olarak kayıtlara geçti.

Avrupa'nın göbeğinde sefalet!

Hollandalı İşçi Partisi'ne hacker saldırısı

Kısıtlamalar Alman ekonomisi üzerinde ağırlığını hissettiriyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)