BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da 4 Türk'ün öldüğü yangının kundakçısı yakalandı----

Almanya'da 4 Türk'ün öldüğü yangının kundakçısı yakalandı

Almanya'da 4 Türk'ün öldüğü yangının kundakçısı yakalandı
10 Nisan 2024 - 16:54 www.finansgundem.com

Almanya'nın Solingen kentindeki bir dairede çıkan yangında Bulgaristan vatandaşı Türklerin hayatını kaybetmesinin ardından saldırganın yakalandığı duyuruldu. Alman vatandaşı saldırganın daha önce binada oturduğu belirtildi.

Almanya'nın Solingen kentinde iki hafta önce Bulgar göçmeni Türk bir ailenin dört üyesinin ölümüne neden olan kundaklama saldırısıyla ilgili olduğu şüphesiyle bir Alman vatandaşı tutuklandı.

Bild gazetesinin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, zanlı pazartesi günü öğleden sonra arkadaşına saldırıp ağır yaraladıktan sonra tutuklandı ve polis zanlının evinde geçen ayki kundaklama saldırısıyla bağlantılı kanıtlar buldu.

39 yaşındaki zanlının saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz netlik kazanmazken, müfettişler basına yaptıkları açıklamada zanlının sitenin eski bir sakini olduğunu ve kirasını ödemediği için 2022 yılında dairesinden atıldığını söyledi.

Bulgaristan vatandaşı Türk bir ailenin dört üyesi 25 Mart gecesi çıkan yangında hayatını kaybetmiş, bazıları ağır olmak üzere bir düzineden fazla kişi de yaralanmıştı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'a "Deniz Parkı" tepkisi

 

Fas Kralı'ndan 2 bini aşkın hükümlüye bayram affı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)