BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya savunma harcamalarında kesinti yapmayacak----

Almanya savunma harcamalarında kesinti yapmayacak

Almanya savunma harcamalarında kesinti yapmayacak
29 Kasım 2023 - 03:58 www.finansgundem.com

Almanya, mevcut bütçe krizine rağmen 2024'te gayrisafi yurt içi hasılasının (GSYH) yüzde ikisini savunma harcamalarına ayıracak.


Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, geçen iki yıl boyunca, barış, özgürlük ve güvenliğin Avrupa'da bile tekrar tekrar savunulması gerektiğini dramatik şekilde gördüklerine işaret ederek, "Böyle zamanlarda NATO savunma kalkanımızı birlikte güçlendirmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Baerbock, "İttifakımıza birlikte yatırım yapmamız da önemli. Almanya 2024 yılında GSYH'sinin yüzde ikisini savunmaya harcayacak" ifadesini kullandı.

Gelecek yıl Ukrayna'nın mümkün olduğunca çok sayıda köy ve kasabayı özgürleştirebilmesi için her şeyi yaptıklarını kaydeden Baerbock, "Durum ne kadar zor, ne kadar yorucu, ne kadar çıkmazda görünse de bize ihtiyacı olduğu sürece Ukrayna'yı destekleyeceğiz" değerlendirmesine yer verdi.

Pentagon’dan İsrail’e bir uyarı daha

 

ABD'de konut fiyatları Eylül'de yükselişini sürdürdü

 

Almanya'dan "kemer sıkma" kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)