BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya Maliye Bakanlığı'ndan vergi indirimi teklifi----

Almanya Maliye Bakanlığı'ndan vergi indirimi teklifi

Almanya Maliye Bakanlığı'ndan vergi indirimi teklifi
03 Ocak 2022 - 08:17 www.finansgundem.com

Almanya Maliye Bakanlığı 2023'ten itibaren bireyler ve şirketlere 30 milyar euro vergi indirimi sağlanmasını teklif edecek.

Almanya Maliye Bakanı Christian Lindner, yeni yasama döneminde parlamentoya bireyler ve şirketler için toplam 30 milyar euro vergi indirimi sağlanmasına yönelik bir tasarı sunacaklarını duyurdu. 

Bild gazetesine konuşan Lindner, "Bireylere ve küçük-orta ölçekli şirketlere 30 milyar eurodan fazla rahatlatma sağlayacağız" dedi.

Maliye Bakanı Linden, 2022 yılı için bütçenin Merkel hükümeti tarafından hazırlandığını, kendilerinin hazırlayacağı 2023 yılı bütçe taslağında bu rahatlatmaya yer vereceklerini belirtirken, rahatlatmanın emeklilik sigorta primlerinin düşürülmesi ve elektrik fiyatlarına uygulanan ek verginin kaydırılması yolu ile yapılacağını vurguladı. 

Hür Demokratlar'ın lideri de olan Lindner, bakanlıklardan harcama programlarını gözden geçirmelerini istediğini blirterek, "Güçlü kamu finansmanına geri dönmemiz gerekli. Bu genç nesillere karşı bir sorumluluğumuz" ifadelerini de kullandı.

Buğdayda fiyatlar arttı ekmek zammı kapıda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)