BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlman parlamenterler banka birleşmesine fon ayrılmasına karşı----

Alman parlamenterler banka birleşmesine fon ayrılmasına karşı

Alman parlamenterler banka birleşmesine fon ayrılmasına karşı
04 Nisan 2019 - 08:30 www.finansgundem.com

Deutsche Bank ile Commerzbank'ın birleşme haberleri Alman siyasetinin de gündeminde. Parlamenterler, iki bankanın birleşmesi için fon sağlanmasına karşı

Alman parlamenterler, Deutsche Bank ve Commerzbank arasında gerçekleşmesi olası bir birleşmeye kamunun kaynakları ile yatırım yapılması yönünde herhangi bir girişimde bulunmaması için Maliye Bakanı Scholz'u uyardılar.

Kamu fonları kullanılarak Deutsche Bank-Commerbank arasında bir b0irleşmenin desteklenmesine karşı çıkan parlamenterler, mesajlarını gelecek hafta Maliye Bakanı Olaf Scholz ile basına kapaı olarak yapılacak toplantıda da dile getireceklerdi. Ancak Scholz'un bu toplantıya katılıp katılmayacağı belirsiz.

Almanya'da parlamentonun alt kanadını oluşturan Bundestag'ın Finans Komitesi Başkanı Stark-Watzinger, "Birleşmenin taze sermayeye ihtiyaç duyması büyük olasılık. Ancak devletin daha fazla para vermesinin yanında durmayız" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)