BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAlkol düzenlemesi Komisyon'dan geçti----

Alkol düzenlemesi Komisyon'dan geçti

Alkol düzenlemesi Komisyon'dan geçti
22 Mayıs 2013 - 08:40 www.finansgundem.com

Alkollü içkilerin reklamlarının yapılmasını engelleyen yasa tasarısı komisyondan geçti

Alkollü içkilerin reklamı ve tüketicilere yönelik tanıtımının yapılmasını engelleyen yasa teklifi dün akşam TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.Teklife göre, bu ürünlerin kullanılmasını ve satışını özendiren veya teşvik eden kampanya, promosyon ve ulusal ve uluslararası sektörel fuarlar ve sektörel organizasyonlar hariç etkinlik yapılamayacak.
Alkollü içkileri üreten, ithal eden ve pazarlayanlar, ulusal ve uluslararası sektörel fuarlar, bilimsel yayın ve faaliyet, sektörel organizasyonlar hariç, hiçbir etkinliğe ürünlerinin marka, amblem ya da işaretlerini kullanarak destek olamayacak. Alkollü içki satış belgesi olan lokanta, restoran, bar ve gece kulüplerinde servis amaçlı ürünlerde marka, amblem ve logo taşıyan materyaller kullanılabilecek. Teklife göre, alkollü içkileri üretenler, ithal edenler ve pazarlayanlar, teşvik, hediye, eşantiyon, promosyondağıtamayacak. 18 yaşını doldurmayanlara alkollü içki satılmasıveya sunulması yasak olacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)