BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlışverişte evde deneme dönemi----

Alışverişte evde deneme dönemi

Alışverişte evde deneme dönemi
19 Mayıs 2021 - 10:12 www.finansgundem.com

Moda ikonu Victoria Beckham, pandemi nedeniyle zararı artan moda şirketi için yeni bir formül buldu. Beckham, bundan sonra satın alma zorunluluğu olmadan, 15 sterlin karşılığında müşterilerine istediklerini ürünleri evlerinde denettirecek.

Lüks moda markaları özellikle salgın sırasında müşterilere ulaşmak için yeni ve yaratıcı yollar üretiyor.

Victoria Beckham da markasını ayakta tutabilmek adına, müşterilerine kendi evlerinin rahatlığında tasarımları denemelerine izin verme formülünü geliştirdi. 

2008'den beri toplamda 46 milyon sterlin zarar eden Londra markası, müşterilerin satın almadan önce deneyebilecekleri parçaları sipariş etmelerine olanak tanıyan bir hizmet başlattı.

Müşteriler bir saatlik bir randevu aralığında evlerine teslim edilen parçaları satın alma baskısı olmadan sadece 15 sterlin karşılığında deneyebilecek.

Victoria Beckham web sitesinin yeni bölümünde evde kıyafet deneme uygulamasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kolaylık ve rahatlık göz önünde bulundurularak oluşturulmuş, artık en yeni Victoria Beckham parçalarını satın almadan önce evde deneyebilirsiniz. Harper Concierge tarafından desteklenen hizmet, size mağaza içi alışveriş deneyimini getiriyor. Birden fazla boyut, stil sipariş edin veya konfor alanınızın biraz dışında bir şeyler deneme fırsatını yakalayın. Daha sonra, yapmadığınız parçaları iade edeceğiz kendi evinizin rahatlığında istediğiniz parçaların ödemesini isteyin ve hızlı bir şekilde tamamlayın.

 

Sır gibi sakladı: 50 yaşında anne oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)