BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli Tezel serbest bırakıldı----

Ali Tezel serbest bırakıldı

Ali Tezel serbest bırakıldı
13 Ocak 2020 - 09:08 www.finansgundem.com

Sabah saatlerinde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, Emniyet'teki ifadesinin ardından serbest bırakıldı

Tezel, sosyal medya hesabından "Gözaltına alınıyorum, sebebini bilmiyorum" diye açıklama yaptı. Tezel'in Türkiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

FETÖ BAĞLANTI İDDİASI

Hakkında FETÖ bağlantısına dair ifade bulunduğu öne sürülen Ali Tezel'in gözaltı gerekçesinde Twitter'dan attığı mesajlarla FETÖ'ye destek verdiği iddialarının da bulunduğu öğrenildi.

Tezel, gözaltında kaldığı 4 saatin ardından verdiği ifadeden sonra serbest bırakıldı

BANK ASYA'YA PARA FOTOĞRAFI

FETÖ'nün kapatılan finans kurumu “Bank Asya”ya para yatırırken çektirdiği iddia edilen bir fotoğrafı 4 Şubat 2015'te sosyal medyada paylaşan Ali Tezel'in, bankaya destek mesajlarının da soruşturma kapsamında incelendiği öne sürüldü.

ALİ TEZEL KİMDİR?

966 yılında İzmir Ödemiş’te doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü’nü bitirdi.

SSK’da müfettiş yardımcılığı görevini yürüttü. 1998 yılında Sigorta Müfettişliği’ne atandı. 2004 yılından, görevden alındığı 2007 yılı Ekim ayına kadar da Grup Başkanı olarak görev yaptı.

2008 tarihinde memuriyetten ve müfettişlikten istifa etti.

Akşam Gazetesi, SKY Türk Televizyonu, NTV, Habertürk gibi basın yayın kuruluşlarında uzun yıllar süren sosyal güvenlik programlarına imza attı ve bu alanda yazılar kaleme aldı.

Ali Tezel halihazırda Tele1 kanalında ‘Ali Tezel’e soralım’ programında sosyal güvenlik sorularını yanıtlıyor.

Tezel’in aynı zamanda sosyal güvenlik sorularını yanıtladığı bir irtibat bürosu da bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)