BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç: Süper Kupa finali seçimden sonra oynanacak!----

Ali Koç: Süper Kupa finali seçimden sonra oynanacak!

Ali Koç: Süper Kupa finali seçimden sonra oynanacak!
15 Şubat 2024 - 11:31 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayında Galatasaray ile Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceğini açıkladı.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile Suudi Arabistan'da çıkan kriz nedeniyle oynanmayan Süper Kupa finalinin 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından nisan ayı içerisinde oynanacağını açıkladı. Halk TV'de canlı yayına çıkan Koç, "Federasyon bize şubat ayında Süper Kupa'nın oynanacağını söylemişti, ama takvim çok yoğun nisan ayında oynanacak" dedi.

BAŞKANLIĞI BIRAKMA KARARI

"Zamanı geldi. Ben iki dönem için gelmiştim. Dolasıyla Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında bir sürü engel var. Benim başkanlığımda bu engeller epey arttı. Şu Süper Kupa'nın ertelenmesinde bile sadece Fenerbahçe konuşuluyor olması ne kadar absürt olduğunu, Fenerbahçe'nin nelerle uğraşıyor olmasının en güzek örneği."

"BAZI KULÜPLER PLANLANARAK ŞAMPİYON YAPILDI"

"Son 13 yılda Fenerbahçe'nin 1 şampiyonluğu var. Bunu sadece sportif sebeplerle açıklayamazsınız. Hem Aziz Yıldırım dönemi için hem de bizim dönemimiz için konuşuyorum. Bazı sezonlarda bazı kulüpler planlanarak şampiyon yapıldı. Bazı kulüplere ne destekler verildiğini gördünüz. Biz futbolun sahada kalması gerektiğine inanıyoruz."

"SÜPER KUPA NİSAN AYINDA OYNANACAK"

"Bize ilk önce 28 Şubat dendi sonra o tarihten vazgeçildi. Seçimlerden sonra oynanacak. Nisan ayı içerisinde oynanacağı kesin. Takvim iki takım için de çok sıkışık. Avrupa'da iki takımın nereye gideceği de önemli. Bir an önce planlama bekliyoruz. Çünkü bizler de kendi planımızı yapacağız. TFF bir türlü bu tarihi belirleyemedi ama Nisan ayında olduğunu belirtebilirim."

"DEZENFORMASYON MERKEZİ NE YAZIK Kİ DEZENFORMASYONA HİZMET ETTİ"

"Dezenformasyon ile mücadele merkezi, Süper Kupa ile açıklama yapıyor. Buranın görevi halkı doğru bilgilendirmek için işin paydaşına gidip doğru bilgiyi alırlar. Ama paydaşlar doğru bilgi vermiyorlar. Dolayısıyla Dezenformasyon Merkezi ne yazık ki dezenformasyona hizmet etti."

"TFF, ANKARA'YA BİZİ RAPOR ETMİŞ!"

"Biz bıktık. Buna bizim neden olduğumuzu gösterdiler. Orada bakanlar da vardı. Cımbızla bizi çıkıp çıkardılar. Yeni aldığım bilgiler de beni çok endişelendirdi. TFF de Ankara'ya rapor edereken bizi işaret etmiş. Biz bu işin dibine ineceğiz. Devletimizden bir kez daha rica ediyorum. Bu konu araştırılsın. Kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor ortaya çıkarılsın. Bu bizim üstümüze kalacak bir mesele değil. Neymiş biz son dakika sözleşmeye uymamışız. Bizim sözleşmemiz iki tarafla da yok. TFF ile Suudi Arabistan ile olan sözleşmeden bizim hiç haberimiz yok."

"EN AZ SUÇLU SUUDİLER"

"Burada en az suçlu Suudiler. Biz burada neler oluyor diye bakarken adamlar en başından beri sınırlarını koymuşlar. Siz bu konuda bizleri önceden bilgilendirseydiniz ya hiç gidilmezdi oraya ya da ona göre önlem alırdık. TFF şu pankart ve şu tişörtle çıkacaksınız diye bilgilendirme yaptı ama bunların hepsini değiştirdi."

"Taraftarlarımız bu sezon fabrika ayarlarına döndü. Deplasmanda çok iyiler. İç sahada da çok ateşliler ama işler sıkıştığında yine eskiler ortaya çıkıyor. Bakalım berabere kaldık. 13 maç daha var. Yine bir kesim karamsarlığa kapıldı. Diğer kulvarlarda da yolumuza devam ediyoruz."

"FERDİ İÇİN YENİ BİR HİKAYE ZAMANI..."

"Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde." 

Fenerbahçe Üniversitesi, Novada AVM'yi satın aldı

 

Ali Koç: TFF sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)