BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç o iddialara yanıt verdi!----

Ali Koç o iddialara yanıt verdi!

Ali Koç o iddialara yanıt verdi!
24 Ocak 2014 - 12:04 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un arasının açık olduğu yönündeki haberlere ikili böyle yanıt verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kulübün önemli ismi Ali Koç'un arasının açık olduğu yönünde bazı haberler geçtiğimiz günlerde medyada yer almıştı. Bu söylentilere yanıt Fenerbahçe Koleji karne töreninde geldi.

İkili karne töreninde yan yana otururken bir birlerine sıcak mesajlar verdiler. Ali Koç törende bir konuşma yaparak Başkan Yıldırım'a hem teşekkür etti hem desteğini açıkça gösterdi.



İşte Koç'un o konuşmasının tam metni:


Çok zorlu günlerden geçiyoruz. Hem Ülkemizin üzerindeki kara bulutlar hem de camiamızın üzerindeki sıkıntılar en kısa zamanda geçer. Hakkettiğimiz bir noktada daha mutlu daha başarılı sevinçli huzurlu bir ortamı hem ülkemiz hem de camiamız açısında varırız.

Ersun hoca sene başında bir konuşma yapmıştı burada. İyi insan, adam olmak konusunda bir şey anlattı. Ben şahsen çok etkilendim o konuşmadan. İnşallah anneleriniz babalarınız da evlerinizde sizlere bu konuları sürekli gündeme getirir.

Ersun hoca size bu yaşınızda iyi, onurlu ve adil insan olmanın ne kadar önemli olduğunu hem şahsınız hem de ülkeniz için anlatmıştı.

Tekrar oraya vurgu yapmak istiyorum: Çok iyi bir talebe olabilirsiniz, çok iyi sporcu olabilirsiniz, çok akıllı da olabilirsiniz ancak iyi insan olmadıkça bunlarının hiçbirinin kıymeti harbiyesi yok. İyi ve onurlu insan olmak da sadece okulda öğretilmez. Hayatın her anında yaşanması gereken bir şeydir. İnşallah hayatınızın her alanında bunu yaşayarak tecrübe edersiniz. Başkalarının size yapmasını istemediğiniz şeyi siz başkasına yapmadıkça hem siz hem de bu ülke çok iyi noktaya gelecektir.

Adil olmak onurlu olmak bunu gerektirir. İnşallah bu sözlerim kulağınızda kalır. Akademik hayatta ve sadece okulda öğretilecek bir konu değildir.

Bugün, iftiranın fitnenin diz boyu olduğu ülkemizde yaşadığımız sıkıntıları büyüklerimiz daha iyi anlıyorlardır. Siz inşallah bu kavramlarla karşılaşmak zorunda kalmazsınız.

Hepinize güzel bir tatil dönemi diliyorum. Hakkediyorsunuz. Benim kızım da böyle, bizim evde de böyle oluyor.

Karnesi iyi gelenleri tebrik ederim. İyi gelmeyenler üzülmesin, çalışsın. İyi karne sadece bir unsur, iyi insan olmak her şeyden önemli.

Başkanım huzurunuzda size de teşekkür etmek istiyorum. Yıllar önce beni, Turhan Bey’i buraya atadığınız zaman nelerle karşılaşacağınızı bilmiyorduk. Okulumuz farklı bir konumdaydı. Ciddi bir mesafe kat ettik.

Sadece eğitim konusunda değil sizin camiamız için çizdiğiniz yolu, varmak istediğiniz noktayı inşallah bizler de sizler kadar ayakta tutar, güçlendirebiliriz.

Sizin Fenerbahçe için çizdiğiniz yol sadece Fenerbahçe’yi değil Türk sporunu bu noktaya getirmiştir, ilerletmiştir.

Sadece futbolda değil sporun her branşında sadece sporda değil tesisleşmede de bu vizyon bu bayrak aynen devam edecektir.

Her şey için teşekkür ederiz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)