BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli Erbaş'tan Muharrem İnce'ye Ayasofya daveti----

Ali Erbaş'tan Muharrem İnce'ye Ayasofya daveti

Ali Erbaş'tan Muharrem İnce'ye Ayasofya daveti
22 Temmuz 2020 - 21:33 www.finansgundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın CHP'li Muharrem İnce'yi aradığı ve Ayasofya'da kılınacak olan cuma namazına davet ettiği öğrenildi.

Daha önce namazın davetinin ezan olduğunu söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, eski CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi Ayasofya'da 24 Temmuz'da kılınacak ilk cuma namazına davet ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İnce, Erbaş'ın davetine, "Davet olursa gelmek istediğmi söyledim. Korona virüs nedeniyle böyle limitli davetli olacağını tahmin etmiştim. Bu nedenle 'Davet gelirse giderim' diye beyan etmiştim. Ancak, sizin sonrasında A Haber'e çıkıp canlı yayında halkı, milleti, devleti temsil eden bir din adamı gibi değil de AKP'li bir isyasetçi gibi konuşarak 'Davete ne gerek var, ezan davettir' şeklindeki üslubunuz hoşuma gitmedi. 'Davete ne gerek' var demiştiniz. Şimdi ben dahil tüm milletvekillerine davetiye yolluyorsunuz. Size sitemlerimi iletiyorum. Hayırlı günler diliyorum" dedi.

CHP'li İnce'nin, cuma namazına gidip gitmeyeceği henüz netleşmedi. Öte yandan, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, CHP'li tüm milletvekillerine de Ayasofya'da cuma namazı için davet gittiği öğrenildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tezgah 22 Temmuz 2020 22:57

    Sonra bunlar namaz bilmez abdest bilmez ayağı var, tuzak var. Elhamdulillah Cuma’ya giderim ve her zaman farklı camileri tercih ederim. Ama diyanet işleri başkanı hiç olmadığı kadar Akp vekili gibi davranıyor yanlış. Cezası ahirette bizi burası ilgilendirir.

  • mölumnyhl22 Temmuz 2020 22:56

     :D  :D  :D