BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAlbayrak’ın aslan yavrusu----

Albayrak’ın aslan yavrusu

Albayrak’ın aslan yavrusu
17 Nisan 2013 - 16:21 www.finansgundem.com

Galatasaray’ın en renkli yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak 3. kez baba oldu

 Sadece Galatasaray’ın değil Türk spor camiasının da en renkli, en sevilen isimlerindoen olan Abdurrahim Albayrak çok mutlu. Çünkü baba oldu. Abdurrahim Albayrak’ın 3. aslan yavrusunu Bülent Cankurt, Günaydın’daki köşesinde yazdı:
 “71 yaşında baba olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan feyz mi aldı bilmem ama Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak'ın da 59 yaşında baba olduğunu öğrendim!
Evet; fanatikliği dillere destan olan Albayrak, iki ay önce sessiz sedasız baba olmuş da haberimiz olmamış! İlk evliliğinden Yasin ve Hikmet adında iki oğlu olan Albayrak'a, Allah üçüncüde de erkek nasip etmiş. Eşi Şükran Hanım, Şubat ayında bir erkek dünyaya getirmiş.
DİZİDEN ETKİLENDİ 'KUZEY' ADINI VERDİ
8 Haziran'da; Nesligül Gürleyik ile evlenecek olan oğlu Yasin sayesinde, kayınpeder olmaya hazırlanan Albayrak; bu mutluluğun arifesinde üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşamış. Çaba Gala'da 'Kuzey Güney' dizisinin 'Kuzey' karakterini canlandıran Abdurrahim Bey, oğluna da Kuzey adını vermiş.
Abdurrahim Bey, kendilerini hastaneye tebriğe gelen dostlarına, bebek çikolatası yerine; kendi, eşi ve minik oğlunun baş harflerinden oluşan 'AŞK' yazılı bileklikler yaptırıp hediye etmiş. Umarım oğullarını sağlıkla büyütürler." (Günaydın/Bülent Cankurt)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)