BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Akın İpek doğrudan cennete gidecek'----

'Akın İpek doğrudan cennete gidecek'

'Akın İpek doğrudan cennete gidecek'
23 Kasım 2015 - 08:44 www.finansgundem.com

İş adamı Akın İpek'in ahirette hesap vermeden cennete gideceğini söyleyen Fethullah Gülen'e İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tepki gösterdi

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Facebook hesabından, Fetullah Gülen'in, Akın İpek'in mizandan geçmeden cennete gideceğini ima ettiği videosu ile cemaate yakın şirketlere kayyum atanmasına tepki gösterdiği videosunu yayımlayarak, "İbret, hayret ve dehşetle izlemeli" yorumunda bulundu.

"SEN GEÇEBİLİRSİN LÜZUM YOK"

FETÖ terör örgütü kurucusu ve yöneticisi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama emri çıkarılan Fetullah Gülen Pensilvanya'daki haftalık "sohbetlerine" devam ediyor. Geçen haftaki son sohbetinde ise usulsüzlükler nedeniyle şirketlerine kayyum atanan Akın İpek'i konu eden Gülen, "Akın İpek, melek oğlu bir melektir. Şayet Türkiye'de, mizandan geçerken 'Sen geçebilirsin, lüzum yok seni sigaya çekmeye' denilebilecek, adeta kırmızı pasaportlu bin tane insan varsa, biri de odur" diyerek, İpek'in mizandan geçmeden cennete gideceğini öne sürdü. İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise Gülen'in bu videosunu Facebook'taki hesabından paylaşarak, açıklama kısmına "İbret, hayret ve dehşetle izlemeli' diye yazdı.

MİZAN NE DEMEK?

“Terazi” manasında olan mizan, ahiret aleminde hesap verme olayından sonra herkesin amellerinin tartılacağı adalet ölçüsüdür. İnanışa göre, bu tartıda iyi davranışları, iyilikleri kötü davranışlarından daha ağır gelenler cennete girecek ve kurtuluşa ereceklerdir. Hafif gelenler ise cehenneme gidecek ve cezalandırılacaktırlar. Cehenneme gidenlerden Müslüman olanlar suç ve kötülüklerinin karşılığı olan cezayı çektikten sonra cehennemden çıkıp cennete girerler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)