BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkdoğan'dan Hürriyet'e provokasyon yakıştırması----

Akdoğan'dan Hürriyet'e provokasyon yakıştırması

Akdoğan'dan Hürriyet'e provokasyon yakıştırması
09 Eylül 2015 - 14:50 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Hürriyet Gazetesi'nin tweetine eleştirilerde bulundu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, son günlerde artan terör olayları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

İşte Akdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 
"SAYIN ERDOĞAN’IN SÖZLERİNİN ÇARPITILMASI AYRI BİR PROVOKASYONDUR"
 

"Sayın Erdoğan’ın sözlerinin çarpıtılması ayrı bir provokasyondur. Teröriste, terör örgütüne, onun yandaşlarına laf söyleyemeyenler, terörle mücadele eden hükümeti suçlamaktadır. Bu örgüte dolaylı destek olmaktır. Terör örgütünün silahına susturucu olmak gazetecilik değildir. Örgüt ve yandaşları dökülen kanı saray tartışmalarıyla kapatamazlar. 23 siivil hayatını kaybetmiştir. Asker polis şehit edilmiştir. Ama hedef olan bu mücadeleyi yürüten aktörler olmaktadır. Bir kısım medyanın, kendisini terör örgütünün propaganda birimi haline getirmemesi gerekir. Teröre, teröristlere, terör örgütüne, onun yandaşlarına laf söyleyemeyenler, terörü, terörle mücadele eden hükümeti suçlamaktadır. Bu sorumsuzluktur, örgüte dolaylı destek olmaktır.

"ÖRGÜT SİLAH BIRAKMADIĞI SÜRECE"

Terörle mücadele çok boyutlu şekilde sürecektir. Örgüt silah bırakmadığı sürece operasyonlardan geri adım atılmayacaktır. Bu mücadele hukuk içinde vatandaşımızı korumak için, onların hakkını muhafaza altına almak için yapılmaktadır. 

Terörün destekçilerini de uyarıyorum. Verdikleri desteğin bedelini er veya geç ödeyeceklerdir. Yerli işbirlikçilerin büyük kısmını Paralel yapı oluşturuyor. Bunu da çökerteceğiz. Bu güvenlik açığının oluşmasında paralel yapı aktif rol oynamıştır. HDP kendi celladına aşık olmuş, çözüm sürecinin düşmanlarıyla kirli işbirliğine girmiştir. HDP süreci havaya uçurmuştur. 

"HDP SÜRECİ HAVAYA UÇURMUŞTUR"

Davul Demirtaş’ın boynunda, tokmak Kandil’in elindedir. Utanmadan devleti savaş çıkarmakla suçluyorlar. Bu bir kere savaş değildir. Terörist örgütün insanları katledilmesidir. Demirtaş, 'anne babalar evlatlarına sarılamıyor' diyor. Evet, peki kim şehit etti? Hiç yüzleri kızarmadan hala devleti suçlayabiliyorlar. Sizin uzantısı olduğunuz örgüt katlediyor. Bu cinayetleri kınayamıyorsunuz. Hala devleti suçluyorsunuz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)