BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkdoğan'dan eniştesine suç duyurusu----

Akdoğan'dan eniştesine suç duyurusu

Akdoğan'dan eniştesine suç duyurusu
28 Kasım 2013 - 17:44 www.finansgundem.com

Yalçın Akdoğan, Taraf muhabiri Mehmet Baransu'nun eniştesi hakkındaki yolsuzluk iddiaları sonrası harekete geçti

Başbakan Erdoğan'ın danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, ablasının eşi hakkında ‘isim ve nüfuzunu kullandığı’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Akdoğan kendisine gelen bazı şikayetler üzerine ablasının 3 yıl önce evlendiği Oktay Ferşatoğlu’nun ticari girişimlerinde kendi adını kullanarak menfaat sağlamaya çalıştığını, bunun üzerine eniştesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve dava açtığını söyledi.

YANLIŞ YAPAN BABAM DAHİ OLSA YAKASINA YAPIŞIRIM

Akdoğan, “Hiçbir ilişki, işbirliği veya iletişim halinde olmadığım bu şahsın girdiği ticari teşebbüslerde ismimi kullandığını duyunca suç duyurusunda bulundum, şuan savcılık ve emniyet tahkikatı devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricam bu tür isim ve nüfuz kullanma çabalarına kanmamalarıdır. Yanlış yapan babam dahi olsa yakasına yapışırım. İrademiz dışında hısım olduğumuz bu şahsın yaptığı yanlışlar da sadece kendisini bağlar ve eğer bir hukuksuzluk varsa yargı karşısında hesabını verir” dedi.

AK Parti’nin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar şeklinde 3 Y ile mücadele içinde olduğunu ve ahlaklı siyaseti şiar edindiklerini belirten Akdoğan, benzer durumda olan herkesi de kendisi gibi hukuki yola başvurmaya davet etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)