BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'tan mobil bankacılıkta “tek şifre” ----

Akbank'tan mobil bankacılıkta “tek şifre”

Akbank'tan mobil bankacılıkta
“tek şifre”
16 Mayıs 2013 - 16:06 www.finansgundem.com

Akbank'ın geliştirdiği “tek şifre” özelliğiyle Akbank Direkt Mobil'e tek şifre ile girilerek, birçok bankacılık işlemi kolayca yapılabiliyor

Akbank Direkt Mobil’le, havaleden hisse senedine birçok bankacılık işlemi tek şifreyle, kolayca yapılabiliyor. Dileyen Akbank müşterileri için "tek şifre ile giriş kolaylığı opsiyonu" içeren "Akbank Direkt Mobil", özellikle yüksek tempoya alışmış olanların yaşamlarına büyük kolaylık getiriyor.
Akbank’ın Direkt Mobil ve “tek şifre” özelliğiyle ilgili yeni reklam kampanyası kapsamında bir açıklama yapan Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, “Teknolojideki gelişmeleri yakından izleyerek, uzman bankacılık ekiplerimizin de desteğiyle, tüm yenilikleri kısa sürede, müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi. Oğuz, Akbank'ın tek şifre uygulamasına geçtiğimiz yıl geçtiğini belirterek, “Akbank olarak en yeni teknolojileri kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak ve bankacılık işlemlerini basitleştirmek için kullanıyoruz. Akbank Direkt Mobil uygulamasına her girişte, müşteri numarası, kullanıcı kodu, şifre, cep şifre gibi birden çok bilgi girmek istemeyenler için geliştirdiğimiz "tek şifre" uygulaması müşterilerimize önemli bir kolaylık sağlıyor” dedi.
Açıklamasında Akbank Mobil Bankacılık uygulamalarına ilk girişte temel kullanıcı bilgilerinin paylaşılmasından sonraki tüm girişlerde, tercihe göre Akbank Direkt şifresi ya da kredi kartı şifresi ile uygulamaya giriş yapılabildiğini belirten Oğuz “Akbank Direkt Mobil'de, tek şifre ile giriş yapmak istemeyenler için, klasik giriş opsiyonu da bulunuyor. Kişiselleştirilebilen ana sayfa tasarımı ile mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunan Akbank Direkt Mobil ile uygulamayı kullananlar ana sayfada görüntülenecek hesap ve kart bilgilerini diledikleri gibi şekillendirerek,  değiştirebiliyorlar. Akbank Direkt Mobil uygulaması AppStore veya Google Play’den ücretsiz olarak cep telefonuna veya tablete indirebiliyor. Akbank Direkt Mobil'de bağlantı da ücretsiz” dedi.
Akbank Direkt Mobil ile ayrıca Türkiye’de ilk defa, kredi kartı müşterilerine kredi kartı bilgileri ile giriş yapabilecekleri bir mobil bankacılık uygulaması da sunuluyor. Uygulama ile yine Türkiye’de bir ilke imza atılarak,  yalnızca Akbank Direkt müşterilerine değil, Akbank kredi kartlarından birine sahip olanlara da mobil bankacılık hizmeti sunuluyor.  Akbank kredi kartlarından birini kullanan herkes Akbank Direkt Mobil uygulamasına girerek kart bilgilerini 7/24 görüntüleyebiliyor, hatta kredi kartı borçlarını ödeyebiliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)